ΚΟΛΑΦΟΣ και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ για την ομάδα της Κορίνθου

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σάλος, προβληματισμός και ποικίλα σχόλια έχουν προκληθεί από χθες αργά το μεσημέρι, όταν η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας της Κορίνθου από τη Γ΄ στη Δ΄ Εθνική
 
Σάλος, προβληματισμός και ποικίλα σχόλια έχουν προκληθεί από χθες αργά το μεσημέρι, όταν η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας της Κορίνθου από τη Γ΄ στη Δ΄ Εθνική στην οποία, -σύμφωνα με την απόφαση-, θα αγωνιστεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση «καταπέλτης» για τη Μπάρτσα, (ολόκληρη η απόφαση δημοσιεύεται στη σελ. 12) όπως είναι λογικό, απογοήτευσε χιλιάδες Κορίνθιους, αρκετοί εκ των οποίων μίλησαν για «χαστούκι», αλλά και διασυρμό της ιστορικής ομάδας μας ανά το πανελλήνιο. «Πως φτάσαμε μέχρι εδώ;», και «Γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα;», «Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε κάτι τέτοιο;», ήταν μερικά από τα δεκάδες ερωτήματα που έβγαιναν αυθόρμητα από το στόμα φίλων της ομάδας χθες το απόγευμα. Ερωτήματα ακόμα αναπάντητα που θα κληθούν να απαντηθούν από τους αρμόδιους και κυρίως από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας. Αναφερόμενος στη χθεσινή απόφαση, ο νυν πρόεδρος Σ. Μαυρονάσος έκανε λόγο για κάτι που ίσχυσε για όλες τις ομάδες με το ίδιο πρόβλημα και ότι θα υπάρξει προσφυγή στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή και στο CAS, με την ελπίδα να αλλάξει η απόφαση. Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΄Ο Δήμος Μπροστά΄ του Δήμου Κορινθίων κ. Κ. Γιώτης, εξέφρασε τη λύπη του για την εξέλιξη αυτή, επισημαίνοντας τη συμμετοχή στο Δ.Σ. από σημαίνοντα πρόσωπα της δημοτικής πλειοψηφίας, ζητώντας από τους ίδιους «να αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τα ποινικά αδικήματα τα οποία καταλογίζονται εις βάρος της ομάδας».
 
Σ. Μαυρονάσος: Θα προσφύγουμε στη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή
 
«Είναι μια απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής που ίσχυσε για όλες τις ομάδες που είχαν το ίδιο πρόβλημα. Θα προσφύγουμε εντός δύο ημερών στην Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κι εκεί πιστεύουμε ακράδαντα ότι, όπως δικαιώθηκε με το ίδιο παράπτωμα η ομάδα της Παναχαϊκής, θα δικαιωθούμε κι εμείς. Διότι πιστεύω στο νόμο της ισονομίας, όπως λέει σαφέστατα και το Σύνταγμα, ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία στις αποφάσεις. Και παράλληλα θα προσφύγουμε και στο CAS, ζητώντας τη δικαίωση της ομάδας της Κορίνθου».
 
Κ. Γιώτης: ΄Να αποδείξουν οι Δ.Σ. που ήταν στη διοίκηση
ότι δεν έχουν σχέση με ποινικά αδικήματα΄
 
«Είναι λυπηρό, ότι μια ομάδα της πόλης μας υποβαθμίζεται, αλλά ήταν αναμενόμενο… Και περισσότερο λυπηρό είναι, ότι στη διοίκηση της ομάδας αυτής, συμμετείχαν σημαίνοντα πρόσωπα της δημοτικής πλειοψηφίας και χρηματοδοτούσαν με μεγάλο ποσό κάθε χρόνο τις δραστηριότητες αυτής της ομάδας. Θέλω να ζητήσω, η οποιαδήποτε ενίσχυση που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό συμβούλιο για φέτος, να μη δοθεί και καλό θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που συμμετείχαν στη διοίκηση της ομάδας, να κληθούν να αποδείξουν, ότι δεν έχουν σχέση με τα ποινικά αδικήματα τα οποία καταλογίζονται στη διοίκηση της ομάδας». 

Σ.Σ.: Τι σας φταίνε οι φίλαθλοι που αγαπούν πραγματικά την ομάδα???
Όσοι έφταιξαν γι΄ αυτη την ξεφτίλα, να πληρωσουν ακριβά!!! Αυτό ζητάει πλέον ο κόσμος της Μπάρτσας!!!