ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, η ανθρωποκτονία 53χρονου ημεδαπού, που είχε γίνει την 5-12-2011 το πρωί, στο Λαλιώτη Κορινθίας, καθώς και οκτώ περιπτώσεις ληστειών, κλοπών, κλοπής οχημάτων και απόπειρας κλοπής, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, της Φωκίδας και της Λάρισας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, σε βάρος επτά ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχονται ακόμα στην ανθρωποκτονία 82χρονου ημεδαπού και σωρεία ένοπλων ληστειών, σε Κορινθία και Φθιώτιδα, που εξιχνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.  Υπενθυμίζεται ότι τρία από τα μέλη της οργάνωσης, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 29 και 23 ετών αντίστοιχα, είχαν συλληφθεί στις 8-9-2012 στο Κιάτο, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ανθρωποκτονία, ληστείες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κλοπή καθώς  και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
Είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή δράση…
Όπως είχε προκύψει τότε από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, οι παραπάνω, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή και δομημένη δράση, με σκοπό τη διάπραξη ένοπλων ληστειών και κλοπών, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων. Ως κύριο χαρακτηριστικό της δράσης τους, ήταν η είσοδος σε οικίες ηλικιωμένων με βαρύ οπλισμό και η μεταχείριση – τραυματισμός των θυμάτων τους, με ιδιαίτερα σκληρή χρήση βίας. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας, την 5-12-2011 το πρωί στο Λαλιώτη Κορινθίας, αφού μπήκαν σε διώροφη κατοικία, όπου διέμενε στο ισόγειο ένας 53χρονος ημεδαπός και στον πρώτο όροφο ο 48χρονος αδερφός του, με τη χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν θανάσιμα τον 53χρονο και ελαφρά τον 48χρονο. Στην συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του  48χρονου.  
Ληστείες και κλοπές στο ενεργητικό τους…
Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, έχουν διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστείας, κλοπών, κλοπές οχημάτων και απόπειρας κλοπής: Την 1-9-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Ερατεινή Φωκίδας, αφού μπήκαν σε οικία όπου διέμεναν μέλη οικογενείας, με την απειλή όπλου και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και το όχημα της οικογενείας, με το οποίο διέφυγαν. Την 27-8-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Δίλοφο Λάρισας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα,  ηλεκτρονική συσκευή και ένα όχημα, με το οποίο διέφυγαν. Την 1-9-2012 τις πρωινές ώρες, στην Ερατεινή Φωκίδας, αφού μπήκαν σε οικία  ημεδαπού, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα. Την 1-9-2012 τις πρωινές ώρες, στην Ερατεινή Φωκίδας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τις 52.000 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και το προανακριτικό έργο, από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Συνέντευξη σήμερα του αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας…
Συνέντευξη για τη σημαντική αυτή επιτυχία της αστυνομίας παραχώρησε το πρωί ο αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας, αναφερόμενος στα σοβαρά συμβάντα των δραστών και στην υπέρμετρη βία με την οποία φέρονταν στα θύματά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός, ότι είχαν κόψει το δάχτυλο θύματος για να τον εκβιάσουν να παραδώσει χρήματα! Όπως τόνισε ο κ. Κολαΐτης, οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, τόσο για τον εντοπισμό των άλλων δραστών, όσο και για άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις που τυχόν έχουν διαπράξει…
READ MORE - ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πέρασε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό πρόγραμμα του 2013 στο Δήμο Σικυωνίων



Αρκετά παράπονα από προέδρους χωριών, αλλά και...αιχμές!

Εγκρίθηκε τελικά κατά πλειοψηφία το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σικυωνίων για το 2013 με τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Η μειοψηφία άσκησε σκληρή κριτική στο εν λόγω Τεχνικό πρόγραμμα, ενώ δεν έλειψαν και οι «εκ των έσω βολές» από προέδρους δημοτικών διαμερισμάτων και χωριών που πρόσκειται στη Δημοτική πλειοψηφία και κατηγόρησαν τη Δημοτική αρχή ότι τους έχει παρατήσει στη τύχη τους χωρίς ουσιαστικό έργο για τις απομακρυσμένες περιοχές. Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρόεδρος της Αρχαίας Φενεού κ. Α. Κάππος (ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου), αναφέροντας έργα που έχουν μείνει στη μέση στον πρώην Δήμο Φενεού, αλλά αφήνοντας και σοβαρές αιχμές που χρήσουν διευκρινίσεων για κάποια έργα που έχουν γίνει αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Η μειοψηφία τόνισε ότι δεν υπάρχει το τεχνικό πρόγραμμα κανένα νέο έργο, ειδικά στα χωριά και αναρωτήθηκε, γιατί δεν ήρθε το Τεχνικό πρόγραμμα νωρίτερα προς ψήφιση αφού δεν συμπεριλαμβάνει κάποιο σοβαρό έργο. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε και των έντονων παραπόνων από εκπροσώπων των χωριών του Δήμου, ήταν το γεγονός ότι κάποιοι πρόεδροι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση για να μην ψηφίσουν καθόλου, ενώ ο κ. Κάππος δεν ψήφισε το Τεχνικό πρόγραμμα όπως και όλοι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας…
READ MORE - Πέρασε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό πρόγραμμα του 2013 στο Δήμο Σικυωνίων

ΚΙΑΤΟ: Σύλληψη 35χρονου για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες το βράδυ,  στο Πάσιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης και (26) δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.
READ MORE - ΚΙΑΤΟ: Σύλληψη 35χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων



Στόχος του Δ.Σ. είναι το νεοσύστατο νομικό πρόσωπο να μην επιβαρύνει το δημοτικό προϋπολογισμό

Λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη του νέου έτους, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.  Το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του νομικού προσώπου κατά την έναρξή του (Ο.Ε.Υ., Κανονισμός Λειτουργίας κλπ). Επίσης ψήφισε τον Προϋπολογισμό του έτους 2013 στον οποίο πέρα από τις λειτουργικές δαπάνες, έχουν προβλεφθεί και δαπάνες γα προμήθεια νέου εξοπλισμού, συντηρήσεις των υπαρχουσών εγκαταστάσεων κ.α.  Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι το νεοσύστατο νομικό πρόσωπο να μην επιβαρύνει το δημοτικό προϋπολογισμό, αλλά όλα τα έξοδά του να καλύπτονται από τους χρήστες του λιμανιού, του αλιευτικού καταφυγίου και της χερσαίας ζώνης λιμένα. Στο σκεπτικό αυτό αποφασίστηκε και η νέα τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί για το 2013. Συνολικά λήφθηκαν 18 αποφάσεις και στόχος είναι η συντομότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων.

READ MORE - Συνεδρίασε για πρώτη φορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ



Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος πραγματοποίησε στις 22 και 23-01-2013 επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς και τοπικούς παράγοντες και προέδρευσε συσκέψεων στις έδρες Αστυνομικών Διευθύνσεων της Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας, Υποστράτηγο Ηλία Γεωργόπουλο. Ειδικότερα, επισκέφτηκε το Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών, στην  Κόρινθο, όπου είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας και τις δομές του Κέντρου, καθώς και τις συνθήκες παραμονής των μεταναστών. Παράλληλα, ενημερώθηκε γενικότερα για όλα τα επιμέρους θέματα, που αφορούν στη φιλοξενία και τη διαμονή τους. Επιπλέον οι υπηρεσιακές συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν, τόσο στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, όσο και στις έδρες των οικείων Αστυνομικών Διευθύνσεων Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας, με τη συμμετοχή των Διευθυντών, των Διοικούντων Αξιωματικών και λοιπών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης ενημερώθηκε για θέματα τοπικού αστυνομικού ενδιαφέροντος και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για ζητήματα, που σχετίζονται με την ενίσχυση του  αστυνομικού έργου και την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των αστυνομικών Υπηρεσιών στην περιοχή της Πελοποννήσου. Τέλος, ο κ. Ανδρεουλάκος συναντήθηκε, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, με το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την διευθέτηση ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας, που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους.
READ MORE - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεκάδες συλλήψεις από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013



Συνελήφθησαν 26  άτομα, προσήχθησαν 180 και έγινε έλεγχος σε άλλα 662

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 21-1-2013, έως σήμερα 22-1-2013 και πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 662 άτομα, εκ των οποίων 435 ημεδαποί και 227 αλλοδαποί, καθώς και 498 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 180 άτομα, από τα οποία 95 ήταν ημεδαποί και 85 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 26 άτομα. Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: Ένας (1) αλλοδαπός, για κλοπή. Ένας (1) αλλοδαπός, για μαστροπεία. Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, μετά από Ένταλμα Σύλληψης για απόπειρα ληστείας. Τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος. Ένας (1) αλλοδαπός, για κλοπή οχήματος. Δεκαέξι (16) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα. Ένας (1) αλλοδαπός, για πλαστογραφία. Μία (1) ημεδαπή, για χρέη προς το Δημόσιο. Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν εκατόν είκοσι εννέα (129) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία (1) παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Επιπρόσθετα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ κατασχέθηκαν τρία (3) φυσίγγια διαφόρων τύπων, τέσσερις (4) κάλυκες, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα. Επίσης μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Καλαμάτας, ένα (1) Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας του και της παραμονής του στη χώρα.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στη πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
READ MORE - Δεκάδες συλλήψεις από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι που προσπάθησαν να κλέψουν σπίτι

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013



Συνελήφθησαν, χθες (20-1-2013) το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 46 και 53 ετών αντίστοιχα, γιατί  οι ανωτέρω αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία
READ MORE - Συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι που προσπάθησαν να κλέψουν σπίτι

Σύλληψη 59χρονου για κατοχή κάνναβης και ηρωΐνης



Συνελήφθη, χθες (20-1-2013) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
READ MORE - Σύλληψη 59χρονου για κατοχή κάνναβης και ηρωΐνης

Αντιολισθητικές αλυσίδες σε Γκούρα και Τρίκαλα



Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας ανακοινώνεται ότι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους εξής επαρχιακούς δρόμους:
Επ. Ο. Τρικάλων  -  Καρυάς,  από το 1ο  χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας  -  Δερβενίου,  από το 1ο  έως 17ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας  -  Κιάτου,  από το 1ο  έως 15ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας  -  Λυκουριάς,  από το 1ο  έως 19ο χλμ.
READ MORE - Αντιολισθητικές αλυσίδες σε Γκούρα και Τρίκαλα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική οδό της Νεμέας



Ανακοινώνεται ότι, η κυκλοφορία των οχημάτων από το 43χλμ έως το 51χλμ της Ε.Ο Νεμέας-Λεβιδίου, αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά.

READ MORE - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική οδό της Νεμέας

Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες



Έξι συνολικά συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία και η Ασφάλεια Κορίνθου τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα: την Παρασκευή στις 2:00 τα ξημερώματα στο Βέλο Κορινθίας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί «ROMA», γιατί αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού. Μετά από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 4:20 τα ξημερώματα στην Κόρινθο, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από  κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Επίσης, το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθησαν στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 47 ετών αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα προϊόντα.
READ MORE - Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κόρινθο και Κιάτο



Αρκετές συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε για άλλη μια φορά τις τελευταίες μέρες στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην Κόρινθο και το Κιάτο. Ειδικότερα: την περασμένη Πέμπτη στις 4:00 το απόγευμα στην Κόρινθο συνελήφθη ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (49,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Την Παρασκευή το πρωί  στο Κιάτο Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 72χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να κατέχει στην οικία του, μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και τέσσερα δισκία, η σύσταση των οποίων ερευνάται, τα οποία κατασχέθηκαν. Το Σάββατο το απόγευμα συνελήφθη επίσης στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ηρωίνης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. Την ίδια μέρα το απόγευμα συνελήφθη και πάλι στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ηρωίνης.
READ MORE - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κόρινθο και Κιάτο