ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!!

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Κι όμως, όσο κι αν δεν το πιστεύετε, αυτό το άσχημο πράμα, το κτίριο του ΟΣΕ στην Κόρινθο, θεωρείται μνημείο και μάλιστα διατηρητέο!!
ΠΡΟΤΑΣΗ: Να κριθεί διατηρητέο και το κτίριο που στεγάζονται οι δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της πόλης. Είναι εκεί πολλά - πολλά χρόνια! Έχουν περάσει από κει.... ουκ ολίγοι!!!
READ MORE - ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!!

Χωρίς τέλος...οι δημοσιογραφικές αρλούμπες!!

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Τον τελευταίο καιρό έχω σταματήσει να αναρτώ οποιαδήποτε είδηση ή να αρθρογραφώ, έχοντας αηδιάσει κυριολεκτικά από ντόπιους δημοσιογράφους, δημοσιογραφίσκους, blogs και γενικά κάθε ψώνιο που θέλει να "το παίξει" δημοσιογράφος, αναρτώντας αρλούμπες, ψαρεύοντας διαπλοκές και συμφέροντα αιρετών και ό,τι άλλο του κατέβει στο κεφάλι. Τα πιθανά αίτια αυτής της παρακμής και της κατάντιας -έως κατινιάς- είναι δύο: Ή θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους που έχει πέσει κατακόρυφα αφού ο κόσμος πια δεν τους εμπιστεύεται, ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ή ακόμα και δικά τους. Το να ασκούν συνεχώς κριτική, ωσάν ντόπιοι εισαγγελείς, θέλοντας δήθεν να προφυλάξουν τα συμφέροντα των πολιτών, καταντά όχι απλά γραφικό, αλλά ταυτόχρονα και αηδιαστικό, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί περισσότερα προβλήματα στην κοινωνία, παρά λύνει κάποια απ΄ αυτά.


Την τιμητική τους έχουν οι Δήμοι και... οι πρακτικές που ακολουθούν, (γιατί άραγε;) και παράλληλα οι "κακοί" Δήμαρχοι. Οι οποίοι όμως έχουν εκλεγεί ή και επενεκλεγεί από την πλειοψηφία των πολιτών και ψηφοφόρων. Άραγε οι...δημοκράτες γράφοντες, το γνωρίζουν αυτό; Ξέρουν τι σημαίνει Δημοκρατία ή την μεταφράζουν κατά το δοκούν; Γνωρίζουν τι θα πει δημοσιογραφία και δεοντολογία; Μα τι λέω; Σε ποιους απευθύνομαι; Δεν χρειάζεται καν να ασχολούμαι μαζί τους. Αξίζουν μόνο την περιφρόνηση όλων μας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...

Και κλείνω με αυτό: Όσοι γράφουν μόνο τα κακώς κείμενα, κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους...

Έτσι δεν είναι, κοπελούδες και παλικάρια;
READ MORE - Χωρίς τέλος...οι δημοσιογραφικές αρλούμπες!!