Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Α. Πνευματικού ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014



Φίλες και φίλοι,
Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και με γνώμονα την ανάγκη ανανέωσης στην αυτοδιοίκηση και το συμφέρον του τόπου μου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του Αλέξανδρου Πνευματικού. 

Στην Κόρινθο και τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πολλά. Η πόλη άλλαξε όψη, έγινε πολύ πιο προσιτή σε κατοίκους και επισκέπτες. Τα όμορφα χωριά μας απέκτησαν σημείο αναφοράς, ενώ η υδροδότησή τους σε καθημερινή βάση με πόσιμο νερό, ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και δίνουν ώθηση ανάπτυξης και επισκεψιμότητας με πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Ζούμε πλέον σε έναν Δήμο που έχει πλέον προοπτική να πάει ακόμα πιο ψηλά. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε, παρά τις δυσκολίες των καιρών. Πάντα με το βλέμμα στραμμένο στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. 

Η Κοινωνική Πολιτική του Δήμου έχει αναπτυχθεί σε ευρεία βάση και αφορά όλους. Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κοινωνικά ιατρεία, τα Κοινωνικά Φροντιστήρια -με τις τόσες επιτυχίες των μαθητών μας-, είναι μόνο η αρχή της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη και έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε.

Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά. Με τη συμμετοχή από όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους. Χωρίς αποκλεισμούς και μιζέρια. Χωρίς πολλά και κούφια λόγια, αλλά με πραγματικό έργο και δουλειά. Χωρίς παραμύθια με δράκους και πρίγκιπες, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο συμφέρον του τόπου μας και των πολιτών. 

Ας κάνουμε αυτό που λέει η ψυχή και η καρδιά μας.
Ας ανεβάσουμε το Δήμο Κορινθίων στο πρώτο σκαλί του βάθρου. 

Σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Η απαραίτητη εμπειρία για την κρίσιμη 5ετία που έρχεται, υπάρχει. Η ανανέωση προσώπων και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο, υπάρχει. Απομένει η κρίση και η  εμπιστοσύνη των πολιτών, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Το μέλλον άλλωστε ανήκει στους πολίτες, σε όλους μας. 

Να κάνουμε στην άκρη το ΕΓΩ
Και να δώσουμε σημασία στο ΕΜΕΙΣ

ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ
ΤΟΝ  ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.
ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Γιώργος Ρουμελιώτης
READ MORE - Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Α. Πνευματικού ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης