23χρονος προσπάθησε να εισάγει ναρκωτικά στις Φυλακές Κορίνθου

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013



Συνελήφθη στο Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, ο οποίος προσπάθησε να εισάγει ναρκωτικά στο παραπάνω Κατάστημα Κράτησης. Ειδικότερα την Παρασκευή το μεσημέρι, ο 23χρονος, κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, κατά την επιστροφή του από τακτική άδεια, επιχείρησε να εισάγει στο Κατάστημα Κράτησης, επτά συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 43,2 γραμμαρίων, καθώς και δύο συσκευασίες με συνολική ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους 9,8 γραμμαρίων.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
READ MORE - 23χρονος προσπάθησε να εισάγει ναρκωτικά στις Φυλακές Κορίνθου

12χρονοι προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι!


Συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 12, 13 και 12 ετών, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα προσπάθησαν να αφαιρέσουν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
READ MORE - 12χρονοι προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι!

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος 78χρονης


Οι δράστες αφού μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα
 
Συνελήφθησαν, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 32 και 44 ετών αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής. Ειδικότερα, οι ανωτέρω, το ίδιο βράδυ, στο Κοκκώνι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία 78χρονης ημεδαπής, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορίνθου, αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας,  εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, στην περιοχή «Αρκούδα» του Κιάτου Κορινθίας και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και μέρος των χρημάτων και των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα όποια αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.  Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το προανακριτικό έργο από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη άλλων αδικημάτων.
READ MORE - Σύλληψη τριών αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος 78χρονης

ΠΑΣΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Σύλληψη 35χρονου για κατοχή κάνναβης


Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι, στο Πάσιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης.
READ MORE - ΠΑΣΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Σύλληψη 35χρονου για κατοχή κάνναβης