Ληστεία στον Προαστιακό Ζευγολατιού!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013


Χθες στις 20.05 στο Ζευγολατιό Κορινθίας, 3 άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, προσέγγισαν τον προαστιακό σταθμό και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από 40χρονη υπάλληλο του σταθμού, χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
READ MORE - Ληστεία στον Προαστιακό Ζευγολατιού!

Στην Κόρινθο την Κυριακή ο Τέρενς Κουίκ


Σε ανακοίνωση του γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κορινθίας αναφέρονται τα εξής: «Την 6η Ιανουαρίου 2013 και ημέρα Κυριακή ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ θα βρεθεί στην πόλη της  Κορίνθου όπου θα παρακολουθήσει την Θεία λειτουργία και τον Αγιασμό των  Υδάτων, στο Μητροπολιτικό Ναό του Απόστολου Παύλου όπως επίσης και την  τέλεση της κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού στην προβλήτα του φλοίσβου της  Κορίνθου.                                                                                                                                                     
Το πρόγραμμα που θα τηρηθεί έχει ως ακολούθως :  Ώρα 10: 30 πμ άφιξη στο Μητροπολιτικό Ναό τού Απόστολου Παύλου .
Ώρα 11: 00 πμ θα ξεκινήσει η πομπή από τον ιερό Ναό που θα κατευθυνθεί στην προβλήτα του φλοίσβου .
 Ώρα 11:30 πμ θα τελεσθεί η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού χοροσταντούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κορίνθου κκ Διονυσίου .
 Στην συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ .
 Ώρα 12,00 έως 13,00 ο κ Τέρενς Κουίκ με την Συντονιστική Επιτροπή και  τους πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού θα περπατήσουν στο  κέντρο της Κορίνθου και θα συνομιλήσουν Κορίνθιους πολίτες .
 Ώρα 13,00 έως 14,00 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα συνεδριάσει με  την Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων νομού Κορινθίας και  τους πολιτευτές του νομού.
READ MORE - Στην Κόρινθο την Κυριακή ο Τέρενς Κουίκ

ΕΞΥΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ


Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία υπόθεση ληστείας και μία υπόθεση κλοπής σε οικίες, στο Σούλι  και στο Βραχάτι Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα τέσσερις συνεργούς του. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω την 04-06-2012 το βράδυ, στο Σούλι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας Έλληνα, με την απειλή όπλου και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, οι ανωτέρω την 11-08-2012 το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, αφού διέρρηξαν οικία Ελληνίδας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις. 
READ MORE - ΕΞΥΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ

Εγκρίθηκε το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοποννήσου


Με αυξημένη πλειοψηφία εγκρίθηκε το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοποννήσου που παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου για το 2012. Ο Πέτρος Τατούλης στην εισήγηση του ξεκαθάρισε ότι είναι η πρώτη φορά που ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα έχει εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση των έργων που περιλαμβάνει ανακοινώνοντας ότι συγκεκριμένα για την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των απορριμμάτων έχουν ήδη εξασφαλιστεί 100 εκατομμύρια από το ΥΠΕΚΑ και το ΕΠΠΕΡΑΑ. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι από το 2013 η υλοποίηση των μεγάλων οδικών αξόνων θα βρίσκονται στην ευθύνη της Περιφέρειας ενώ ανακοίνωσε και την στρατηγική απόφαση να ολοκληρωθεί και το έργο σημαία του Ανατολικού παραλιακού άξονα της Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο του πρωτογενούς τομέα ο Πέτρος Τατούλης εξήγγειλε πενταετές κτηνοτροφικό πρόγραμμα με στόχο τη δημιουργία μηχανισμού αξιολόγησης, εκπαίδευση των ελαιοπαραγωγών, των ελαιοτριβών και των τυποποιητών, με επαγγελματικό προσανατολισμό υπογραμμίζοντας ότι μεγάλο στοίχημα της Διοίκησης είναι η σύνδεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την παραγωγή νέας γνώσης. Ολοκληρώνοντας ο Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε μπούσουλα, ο οποίος θα επεξεργάζεται το μοντέλο στο επίπεδο των πολιτικών στοχεύσεων με δεδομένα τα χρηματοδοτικά εργαλεία τον επιχειρησιακό σχεδιασμό Πελοποννήσου ξεκαθαρίζοντας την πολιτική βούληση του να θα δοθεί προτεραιότητα για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας, με σταθερό εργασιακό και φορολογικό καθεστώς.
READ MORE - Εγκρίθηκε το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοποννήσου

Βρέθηκαν οι ληστές 44χρονης στο Λουτράκι


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ληστεία σε βάρος 44χρονης αλλοδαπής, που έγινε την 2-12-2012 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 23 και 21 ετών αντίστοιχα, για ληστεία κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι ανωτέρω, την 2-12-2012 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, πλησίασαν 44χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ουζμπεκιστάν και με την απειλή όπλου και την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Κατά την αστυνομική έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απομίμηση όπλου, καθώς και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το  Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις».
READ MORE - Βρέθηκαν οι ληστές 44χρονης στο Λουτράκι

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια



Σε Βέλο, Ζευγολατιό, Αρχαία Κόρινθο και Αγίους Θεοδώρους…

Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν στις 28-12-2012 το βράδυ, σε δύο περιπτώσεις, στην Αρχαία Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερα άτομα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στις 28-12-2012 το βράδυ, στην Αρχαία Κόρινθο, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση,  πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα - καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Συνελήφθησαν, μία 37χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης σε ένα από αυτά (ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα), ενώ αναζητείται ένας 48χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα - καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέσω κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Συνελήφθησαν, ένας 43χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, και ένας 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης σε έναν από αυτούς (ηλεκτρονικούς υπολογιστές). Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1150 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών. Στις 29-12-2012 στις 22.45 στο Βέλο Κορινθίας, συνελήφθησαν 3 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί, γιατί σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται, διενεργούσαν το τυχερό παίγνιο <<Θανάσης>>. Κατασχέθηκαν 106 τραπουλόχαρτα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 278 €. Την ίδια μέρα στις 23.25 στο Ζευγολατιό Κορινθίας, συνελήφθησαν 6 ημεδαποί, γιατί σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται, διενεργούσαν το τυχερό παίγνιο <<ΠΟΚΑ>>. Κατασχέθηκαν 40 τραπουλόχαρτα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.775 €.
READ MORE - Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Ζευγολατιό



Πέντε δράστες με κουκούλες απείλησαν με καραμπίνες τους υπαλλήλους και άρπαξαν 10.000 ευρώ!

Ληστεία σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 7:50 το βράδυ σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζευγολατιού. Πέντε άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάλλινες κουκούλες, μπήκαν στο κατάστημα και απείλησαν με καραμπίνες τους υπαλλήλους. Ήταν λίγη ώρα πριν κλείσει το κατάστημα και οι δράστες στόχευαν στις καλές εισπράξεις της ημέρας. Οι υπάλληλοι όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκαν από το συμβάν και ειδικά μόλις αντίκρισαν τις καραμπίνες και ήταν σοκαρισμένοι. Τελικά οι πέντε δράστες άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ από τα ταμεία του καταστήματος. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα με τα οποία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες και τα θύματα της ληστείας, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους, χωρίς όμως μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα. Τη σχετική προανάκριση και τις έρευνες έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου…
READ MORE - Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Ζευγολατιό

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


READ MORE - ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!