ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Την Παρασκευή  30 Ιανουαρίου του 2015, στις 11.30 π.μ., ο Δήμος Κορινθίων είχε την τιμή, να βραβεύσει τους εκπαιδευτικούς που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν, σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ( Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός της Δημοτικής Αρχής,  οι διευθυντές της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης,  Πρόεδροι αντίστοιχα των σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωπος της Σχολής Μηχανικού, Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Κορινθίων, διευθυντές σχολείων, αντιδήμαρχοι του Δήμου μας και εκπρόσωπος της μείζονος πλειοψηφίας. Η προσφορά των εκπαιδευτικών στους νέους και τις νέες, εμπνέει το σεβασμό και εκτιμάται από τον Δήμο Κορινθίων, την εκπαιδευτική κοινότητα και από τους συμπολίτες μας. Η  πολύχρονη παρουσία  τους στην εκπαίδευση των νέων,  συμβάλλει ουσιαστικά  όχι μόνο στη γνώση αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. 
READ MORE - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ημεδαπής, αγροτικά προϊόντα.
READ MORE - ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης), στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 22 και 21 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται επιπλέον, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον πενήντα τρία (53) άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ως υπαίτιοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του έτους 2014, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και προμήθεια κάνναβης, την οποία διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

·        Ποσότητα κάνναβης, βάρους -487,1- γραμμαρίων.
·        Δενδρύλλιο κάνναβης.
·        Σαράντα (40) σπόροι κάνναβης.
· Εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης, χρονοδιακόπτης, λίπασμα κ.α.).
·        Ζυγαριά ακριβείας.
·        Τριβείο κάνναβης.
·        Το χρηματικό ποσό των -740- ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.
·        Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim.
·        Ξύλινη αστυνομική ράβδος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή-συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.
READ MORE - Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών

ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για εισφορές και μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για νόθευση εγγράφου και χρήση νοθευμένου εγγράφου.
READ MORE - ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

2η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις
2 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:
 1. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Παναγιώτη Αλευρά με θέμα: Στερέωση βραχωδών πρανών και θεμελίωση των τειχών του κάστρου Κυπαρισσίας.
 2. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: Μέτρα για την επικίνδυνη για το λαό κατάσταση με τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης.
 3. Έγκριση των όρων της Πρόσκλησης Νο GR03 και έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην υποβολή πρότασης στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2009 – 2014 (ΧΜ ΕΟΧ 2009 – 2014)
   ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
 1. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2015.
   ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Προσωρινή αποθήκευση αποβλήτων λιπαντικών ελαίων της εταιρείας Αφοί Χατζηαναστασίου ΟΕ που βρίσκεται στη θέση με τοπωνύμιο «Αρκούδα» της ΤΚ Μουλκίου της ΔΕ Σικυωνίων του Δ. Σικυωνίων
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Αιολικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (Α.Σ.Π.Η.Ε.) ισχύος 11,5 MW και τα συνοδά έργα αυτού κατά μήκος της κορυφογραμμής του Όρους Αδέρες στους Δήμους Τροιζηνίας Π.Ε. Νήσων Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ερμιονίδας Π.Ε. Αργολίδας.
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Αθικίων της ΔΕΥΑ Κορίνθου 2,5 χλμ του οικισμού Αθικίων στην ΔΚ Αθικίων ΔΕ Σαρωνικού Δ. Κορινθίων ΠΕ Κορινθίας.
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Αναβάθμιση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFON-PANAFON ΑΕΕΤ στον οποίο πραγματοποιείται από κοινού χρήση κατασκευής κεραίας με την εταιρεία WIND HELLAS Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ με κωδικό θέσης ΦΕΝΕΟΣ 1002931 στη θέση ύψωμα Στρογγυλοβούνι ΤΚ Αρχαίας Φενεού Δ Σικυωνίων ΠΕ Κορινθίας.
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας ΟΤΕ ΑΕ με κωδικό θέσης ΧΑΝΙ ΚΑΝΑΤΑ Α/Δ-0040159 που βρίσκεται στην ΤΚ Μελιγούς του Δ Βόρειας Κυνουρίας ΠΕ Αρκαδίας.
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Σταθμός βάσης σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας ΟΤΕ ΑΕ με κωδικό θέσης ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ Π/Κ-0040095 που βρίσκεται στην ΤΚ Τσελεπάκου της ΔΕ Φαλάνθου του Δ Τρίπολης ΠΕ Αρκαδίας
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων των Ευάγγελου Δ. Γαλάνη & Μιχαήλ Α. Γαλάνη σε δημόσια δασική έκταση 64.334m2 στη θέση «Μπογικαίικα» ΤΚ Δήμαινας ΔΕ Επιδαύρου Δ Επιδαύρου ΠΕ Αργολίδας.
   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
 1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίηση της μελέτης: «Βελτίωση – συντήρηση δρόμου Κεφαλληνού – Καλογέρεσι».
   ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.
 1. Έγκριση παγίων κατ’ αποκοπή χορηγημάτων καθαριότητας Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας, για το έτος 2015. (εξ αναβολής)
   ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
 1. Έγκριση ένταξης νέων έργων στο Τεχνικών Πρόγραμμα ΚΑΠ ΠΕ Αρκαδίας. (εξ αναβολής)
   ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
READ MORE - ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, προτίθενται να διοργανώσουν τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο μας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες, για να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2015. Πρόκειται για ένα γεγονός, που  αφορά σε όλους τους δημότες της Κορίνθου και από ότι έχουν δείξει οι προηγούμενες συμμετοχές δίνει μεγάλη χαρά στους μαθητές.   Για την κεντρική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών, που θα γίνει το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, είναι απαραίτητη η συμμετοχή των μελών των M.M.E.. Οι προηγούμενες παρελάσεις που είχαν μεγάλη απήχηση στα σχολεία, στους συλλόγους και στα Μ.Μ.Ε., συνέβαλαν ώστε να ψυχαγωγηθούν τόσο οι  συμμετέχοντες όσο και οι θεατές. Πρόκειται πλέον για ένα θεσμό, που οι μαθητές αναμένουν την πραγματοποίησή του και αυτό σίγουρα συμβάλλει στην καλλιέργεια της συμμετοχικής διάθεσης σε κοινούς τόπους ψυχαγωγίας, προάγοντας παράλληλα την τοπική πολιτιστική δραστηριότητα. Θα θέλαμε και φέτος  οι υπεύθυνοι για τα πολιτιστικά των Μ.Μ.Ε., να επικοινωνήσουν με το Κ.Ε.Π.Α.Π., στα τηλ: 2741028048 και 2741021236, για να μας δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους για την κάλυψη  του Καρναβαλιού. Η  επικοινωνία είναι απαραίτητο να γίνει έως τις 10 Φεβρουαρίου 2015. Σας ευχαριστούμε  εκ των προτέρων θερμά για την υποστήριξή σας.
READ MORE - ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ & ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Κορίνθου, την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου του 2015, στις 12 μ.μ., Δημόσια Διαβούλευση, με σκοπό την αντιμετώπιση της φτώχειας. Στη σύσκεψη-διαβούλευση συμμετείχαν οι Δήμοι του Νομού Κορινθίας και τα Νομικά Πρόσωπα που αφορούν τις Κοινωνικές Δομές των κατά τόπων Δήμων, η Unesco Πειραιώς και Ιονίων Νήσων, η Μητρόπολη Κορίνθου και η Αντιπεριφέρεια Πελοποννήσου. Η πρόσκληση για τη διαβούλευση, αφορά στο πλαίσιο υλοποίησης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ / FEAD),  την περίοδο 2014-2020. Οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να διαμορφώσουν, Κοινωνική Σύμπραξη, με αντικείμενο τη σύνταξη και υλοποίηση εξειδικευμένου Κοινωνικού Προγράμματος, με σκοπό την ενίσχυση της Κοινωνικής συνοχής, τη μείωση του αριθμού των ατόμων με ανέχεια, οι οποίοι  διατρέχουν τον κίνδυνο  του Κοινωνικού αποκλεισμού. Αναλυτικότερα, η  υλοποίηση του «Προγράμματος» αναμένεται να επιτευχθεί σε τοπικό επίπεδο μέσω «Τοπικών Κοινωνικών Συμπράξεων», οι οποίες θα έχουν την ευθύνη ταυτοποίησης των ωφελουμένων και διανομής-παρακολούθησης της υλικής βοήθειας και παροχής των συνοδευτικών υπηρεσιών.  Ο Δήμαρχος Κορινθίων προλογίζοντας την συνάντηση, αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγμάτωσης μιας κοινωνικής σύμπραξης, η οποία θα έχει σαν στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, εντός συγκεκριμένων χρονικών πλαισίων. Υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του όλου «Προγράμματος» του οποίου η  χρηματοδότηση της πρώτης φάσης  είναι αξίας 300 εκατομ. Ευρώ για όλη τη Χώρα, ενώ η επόμενη δεύτερη φάση, θα έχει προϋπολογισμό ενός δισεκατομμυρίου, 300 εκατομ. Ευρώ. Τόνισε, ότι όλα αυτά θα διεκπεραιωθούν με ευθύνη του πρώτου βαθμού Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με εκείνη του 2ου βαθμού. Σκοπός είναι να στηριχθούν, κατόπιν απογραφής, οι  άπορες οικογένειες του Νομού μας μέσα από το Πρόγραμμα  του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος με τη συνεργασία των φορέων του  Δήμων. Ο Δήμαρχος ανέφερε τις υπάρχουσες Κοινωνικές Δομές τόσο του Δήμου Κορινθίων όσο και άλλων φορέων, όπως της Unesco και της Μητρόπολης Κορίνθου, μέσω των οποίων  στηρίζεται ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανέχεια. Γι ΄ αυτό τον λόγο, συνέχισε, ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εισέλθουμε σε αυτό το χρηματοδοτικό εργαλείο  για να στηρίξουμε καλύτερα τις υπάρχουσες δομές τα επόμενα χρόνια. Είπε επίσης ότι αναλάβαμε την πρωτοβουλία, σαν ο μεγαλύτερος Δήμος του Νομού Κορινθίας για να στηρίξουμε όχι μόνο τη συνάντηση αυτή αλλά παράλληλα, να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία την τεχνική υποστήριξη του όλου εγχειρήματος, που σκοπό έχει την χρηματοδότησή μας. Τέλος υπογράμμισε  ότι μέσα από τη συμφωνία της κοινωνικής μας σύμπραξης, θα κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους φορείς ένα πλαίσιο συνεργασίας, το οποίο θα πρέπει  να κοινοποιηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας.  
READ MORE - Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ & ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ 50ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε στις 27.1.2015 το βράδυ, στην Κόρινθο, όταν δύο  άγνωστοι δράστες, αφού προσέγγισαν 50χρονη ημεδαπή πεζή, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν δύο  τσάντες που περιείχαν χρήματα, κινητό τηλέφωνο, τρόφιμα, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 
READ MORE - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ 50ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ!!

ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ

Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημ-κών Κορίνθου, για μαστροπεία.
READ MORE - ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ

ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Συνελήφθη, στις 28.1.2015 το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 28χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί μαζί με ακόμη τρία άτομα, στις 27.1.2015 πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, διέρρηξαν Υποσταθμό του Ο.Σ.Ε και αφαίρεσαν ποσότητα καλωδίων. Τα καλώδια βρέθηκαν και αποδόθηκαν αρμοδίως, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
READ MORE - ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ!

Συνελήφθη, την Τετάρτη το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφο (αντίγραφο Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου), το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό.
READ MORE - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 53ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 77ΧΡΟΝΗΣ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία  περίπτωση κλοπής σε βάρος 77χρονης ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 24.1.2015, στην Κόρινθο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 53χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
READ MORE - ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 53ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 77ΧΡΟΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ


Η οργάνωση μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βέλου-Βόχας,

Ευχαριστούμε
όλους τους φίλους και τα μέλη μας που συνέβαλαν , ο καθένας με τον τρόπο του, στην ιστορική νίκη της παράταξής μας.

Υποσχόμαστε
σε όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να δικαιώσουμε την ψήφο τους και
σε όσους διατηρούν τις αμφιβολίες τους, ότι θα δουλέψουμε για να κερδίσουμε και τη δική τους εμπιστοσύνη.

Με την ευκαιρία
προειδοποιούμε
κάποιους νεόκοπους ‘φίλους’ παντός καιρού, που πηγαίνουν πάντα με το νικητή,
ότι θέσεις για ‘τρωκτικά’ και ‘κομματάρχες’ δεν προβλέπονται και καλό είναι να επιστρέψουν στις τρύπες τους, πριν αρχίσουμε να τους κράζουμε επώνυμα.

Η νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι και πρέπει να είναι, νίκη του Λαού, για μια νέα πορεία της χώρας.Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βέλου-Βόχας
READ MORE - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας που βιώνουν οι συμπολίτες μας αλλά και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Κ.Κ.Π. του Δήμου Κορινθίων, αξιολογήθηκε θετικά από την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου. Η Τράπεζα, δείχνοντας τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, μέσα από μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνησή της, θα ασφαλίσει όλα τα παιδιά για όση χρονική διάρκεια φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Δευτέρας της 26ης  Ιανουαρίου του 2015 στο Δημαρχείο Κορίνθου, παρευρέθηκαν  εκτός του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του ΚΚΠ  Μάριος Σταματάκης, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου κ. Δαλαμαρίνης καθώς και οι αντιπρόεδροι κ.κ. Κατωπόδης και Παπαιωάννου. Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε για αυτήν την χορηγία την Τράπεζα  Πελοποννήσου,  τόνισε ότι  με αυτή τη πράξη  αναγνωρίζεται το σημαντικό  έργο που επιτελείται  στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται στον αριθμό τους. Ανέφερε ότι  εκτός των άλλων, δρομολογούνται για να λειτουργήσουν επιπροσθέτως εντός του 2015, οι παιδικοί σταθμοί  της Σολυγείας, των Αθικίων και του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. Τόνισε  ότι η από κοινού συνεργασία του Δήμου και της Τράπεζας, αποτελεί μια «απάντηση» στη κρίση συμβάλλοντας αποφασιστικά με τον τρόπο της, στη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας για τα παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς. Υπογράμμισε ότι η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των γονέων  προς τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς αποδεικνύει τον υψηλό βαθμό παρεχομένων υπηρεσιών εκ μέρους των υπηρεσιών του Δήμου, προς τα παιδιά. Η προσπάθεια  αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την δυνατότητα της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιεί στο έπακρο τα  κονδύλια του ΕΣΠΑ προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Επεσήμανε ο Αλέξανδρος Πνευματικός, ότι ο Δήμος θα πράξει ακόμα περισσότερα για να  είναι δίπλα στους γονείς που εργάζονται , δίπλα στις οικογένειες που μοχθούν για να τα  φέρουν εις πέρας, ιδιαίτερα σήμερα  όπου οι  συνθήκες  που διαμορφώνονται, είναι πολύ δύσκολες. Αναγνώρισε ο Δήμαρχος ότι για άλλη μια φορά η Συνεταιριστική Τράπεζα βρίσκεται δίπλα όχι μόνο στους πολίτες της Κορινθίας και όλης της Πελοποννήσου αλλά  επιπλέον πολύ κοντά  και στον  επιχειρηματικό κόσμο, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της δημιουργίας και των επενδύσεων που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος. Κλείνοντας ευχαρίστησε άλλη μια φορά την Συνεταιριστική Τράπεζα  Πελοποννήσου, ευελπιστώντας ότι η παρούσα συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων  το επόμενο χρονικό διάστημα, θα διευρυνθεί  περισσότερο και σε άλλους τομείς.
READ MORE - ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ


Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

                                                                Με εκτίμηση,


                                                               Νίκος Ταγαράς
READ MORE - Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ