Συνάντηση των ταξιτζήδων με Μανωλάκη και Φαρμάκη

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Για «λάθος προσέγγιση στο ζήτημα εκ μέρος του Υπουργού Γιάννη Ραγκούση» έκανε λόγο μιλώντας στους ιδιοκτήτες ταξί Κορινθίας η Βουλευτής Κορινθίας
 
Στα πλαίσια ενημερωτικών επισκέψεων που έκαναν στους Βουλευτές Κορινθίας τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ταξί της περιοχής υπό τον Πρόεδρο τους κ. Γιάννη Κορδώση βρέθηκαν χθες στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Φαρμάκη προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την πρόθεση του Υπουργού Μεταφορών να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα τους. Για λάθος προσέγγιση στο ζήτημα εκ μέρος του Υπουργού Γιάννη Ραγκούση έκανε λόγο μιλώντας στους ιδιοκτήτες ταξί Κορινθίας η Βουλευτής. Νωρίτερα οι Ιδιοκτήτες Ταξί Κορινθίας είχαν συναντηθεί και με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άγγελο Μανωλάκη ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η απελευθέρωση του επαγγέλματος πρέπει να γίνει, όμως υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.
 
Σήμερα η συγκέντρωση στην Αθήνα…
Με αμείωτη επιμονή συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Ιδιοκτήτες Ταξί και στην Κορινθία όπου την Κυριακή με συμμετοχή αυτοκινητιστών από όλο το νομό άνοιξαν για μία ακόμα φορά τις μπάρες των διοδίων, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων. Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου στην Αθήνα όπου συζητείται το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, απηύθυνε στους συναδέλφους του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων της Κορινθίας κ. Γιάννης Κορδώσης. Εντωμεταξύ λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας τους, οι ιδιοκτήτες ταξί όπως υποστηρίζει μέλος της Ένωσης δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, είναι ωστόσο αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.