Σύσκεψη με το Κίνημα Πολιτών ΄Καταναλώνουμε ότι παράγουμε΄

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σήμερα  Τετάρτη 1 Ιουνίου 6:30 μμ στο  Επιμελητήριο                                                               
                                                                  
Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ σε συνεργασία με το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – Καταναλώνουμε ότι παράγουμε» σας προσκαλούν σε σύσκεψη – συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα   Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, 6:30 μμ στο  Επιμελητήριο Κορινθίας, Ερμού 2 Κόρινθος. Στη συνάντηση αυτή αφού γνωστοποιηθούν όλα τα έγγραφα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ, ιδιαίτερα το «Προσκλητήριο», θα ακούσουμε απόψεις και θα προχωρήσουμε στην εκλογή της Τοπικής Επιτροπής – Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   ΠΟΛΙΤΩΝ- Καταναλώνουμε ότι παράγουμε. Ομιλητές: Βασίλης Νανόπουλος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, Δημήτρης Μπέης, Πρόεδρος του κινήματος πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑ και αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ. Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο. Πληροφορίες: 2741024464 Μαριάτζελα Πανούση www.korinthiacc.gr ΘΈΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ότι παράγουμε» Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011.
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Εκατό προσωπικότητες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ΑΕΙ, τους Δικηγορικούς, Ιατρικούς και Τεχνικούς Συλλόγους και Επιμελητήρια, τον Επιστημονικό και Καλλιτεχνικό κόσμο και τον Τύπο μαζί με τους Προέδρους των ανωτάτων και ανωτέρων Συνδικαλιστικών Οργάνων των Εργαζομένων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους Προέδρους Εμπορικών και Επαγγελματικών Επιμελητηρίων, Ομοσπονδιών, Συλλόγων και Συνδέσμων του Εμπορίου και της Αγοράς ίδρυσαν στην Αθήνα το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ότι παράγουμε» και με «Προσκλητήριο» καλούν όλους τους Έλληνες να μετάσχουν ενεργά στον αγώνα για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο καταστημάτων, να στηριχθούν ο εσωτερικός Τουρισμός, οι Αγρότες μας, οι Παραγωγοί μας. Να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και να προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα. Να ξεχάσουμε τις ξένες μάρκες (ρούχα – παπούτσια) τις οποίες και ακριβοπληρώνουμε. Να σταματήσουμε να καταναλώνουμε εισαγόμενα προϊόντα, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι η Ελληνική διατροφή φημίζεται διεθνώς ως η πιο υγιεινή. Όταν η Ελλάδα εντάσσεται στις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες τουριστικές χώρες γιατί εμείς να αναζητήσουμε την τουριστική μας αναψυχή σε ξένες χώρες;  Σύνθημα του Κινήματος είναι: «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά».
 
Συγκροτήθηκε προσωρινή Επιτροπή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ στην οποία μετείχαν: Κωνσταντίνα Μπέη, πρ. Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, Γιάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΓΣΕΕ, Σπύρος Παπασπύρος, Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μουτζούρης, Καθηγητής πρ. Πρύτανης ΕΜΠ, Δημήτρης Παξινός, πρ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Ασημακόπουλος, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος  ΕΣΕΕ και Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ.  Στη συνέχεια το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έλαβε τη νομική μορφή «μη κερδοσκοπικής εταιρίας του Αστικού Κώδικα.
Ο Πρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος