ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011


Του επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ. Σικυωνίων Χ. Ζαχαριά

 Κατά την προεκλογική περίοδο ο κ. Σταματόπουλος παρουσίασε τον εαυτό του στο πολυτελές φυλλάδιό του σαν το νέο και επιτυχημένο Δήμαρχο σε αντίθεση με τους άλλους τους επαγγελματίες δήθεν της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως ο ίδιος από πολύ νέος (διανύει ήδη την Τρίτη τετραετία στην Τ.Α.) χωρίς σαφή επαγγελματική δραστηριότητα αντιμετωπίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως επάγγελμα!!!
Ήδη όμως το πουλόβερ του δήθεν επιτυχημένου και ανανεωτή έχει αρχίσει να ξηλώνεται.
Μερικά παραδείγματα :
·        ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ : Για πρώτη φορά στους δρόμους που γνώριζαν ότι θα περάσουν Επιτάφιοι την περίοδο του Πάσχα τα σκουπίδια ήταν σωρός και έξω από τους κάδους(ξενοδοχείο Πάπας και Σούπερ Μάρκετ Ατλάντικ)!!!
·        ΜΕΛΕΤΕΣ : Ισχυρίζονταν ότι είχε έτοιμες μελέτες και έσπευσε να υποβάλει βιαστικά χωρίς κατάλληλη προετοιμασία μελέτες για χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α. Η απάντηση ήρθε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/νησου η οποία απέρριψε την αίτηση για έναρξη χρηματοδότησης έργων ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Στυμφαλίας.
Με την απόρριψη αυτή αλλά και από άλλες κινήσεις του Δημάρχου καταδεικνύεται η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Δημάρχου να προγραμματίσει, συντονίσει, εμπνεύσει και υλοποιήσει όχι αυτά που με περισσή αυταρέσκεια διαλαλούσε κατά την προεκλογική περίοδο αλλά τα βασικά και αυτονόητα για τη λειτουργία του Δήμου.
 Σύντομα θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία για τα έργα και τις μέρες του κ. Σταματόπουλου.