ΘΕΜΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ?

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ώρες αγωνίας για την αγαπημένη ΜΠΑΡΤΣΑ των Κορινθίων


Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει για την ομάδα της Κορίνθου, μετά τη χθεσινή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ότι η Μπάρτσα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Δ΄ Εθνική κατηγορία λόγω «δόλιας έκδοσης των δελτίων στις μεταγραφές των Τσουλάκου, Μαρίνου, Χουστουλάκη και Μπένου του περασμένου Ιανουαρίου όσον αφορά πάντα στην ασφαλιστική ενημερότητα. Η ΕΠΟ επέβαλε στην Κόρινθο πρόστιμο 50.000 ευρώ και παρέπεμψε το θέμα στα αρμόδια αθλητικά δικαστήρια της Ένωσης Β΄ και Γ΄ Εθνικής. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της στις 19/5/2011 έλαβε τις εξής αποφάσεις: -Με την υπ΄ αριθμ. 667/2011 ομόφωνη απόφασή της ανακαλεί τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δόλιας έκδοσής τους, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Τα ανακαλούμενα δελτία είναι τα ακόλουθα:
1. Χουστουλάκης Αναστάσιος (αριθμός δελτίου: 1155146)
2. Μπένος Πολύκαρπος (αριθμός δελτίου: 1272416)
3. Μαρίνος Νικόλαος (αριθμός δελτίου: 1159453)
4. Τσουλάκος Σταύρος (αριθμός δελτίου: 1138607)
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος χρηματική ποινή ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.
Αποστέλλει το φάκελο της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα».


Σύμφωνα με πληροφορίες, αν τα αρμόδια όργανα εκδικάσουν την υπόθεση σύμφωνα με το άρθρο 22 του ΚΑΠ, προβλέπεται αφαίρεση 7 βαθμών από την Κόρινθο, ενώ παραμένει το πρόστιμο των 50.000 ευρώ για δυσφήμιση του αθλήματος. Αν εκδικαστεί σύμφωνα με το άρθρο 26, (κάτι που δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί), τότε η ομάδα αν κριθεί ένοχη, υποβιβάζεται αυτόματα στην Δ΄ Εθνική.

Στην Αθήνα και στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα ο πρόεδρος Σ. Μαυρονάσος και ο νομικός σύμβουλος της Κορίνθου, με σκοπό τη λεπτομερή ενημέρωση επί του θέματος και για να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις για το πρόβλημα που έχει προκύψει. Πάντως, ο πρόεδρος της ομάδας, σε δηλώσεις του φάνηκε αισιόδοξος για τη θετική έκβαση της υπόθεσης για την Μπάρτσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού της ομάδας. Παράλληλα ο πρόεδρος μαζί με τον νομικό σύμβουλο, υπέβαλαν έφεση για το πρόστιμο των 50.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η δεύτερη ομάδα του Νοτίου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το ίδιο πρόβλημα, είναι ο Ολυμπιακός Χερσονήσου.

σ.σ. (Εμείς τι να πούμε? Ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ" στους αρμόδιους για το χάλι που έφεραν την ομάδα της Κορίνθου!!!) ΝΤΡΟΠΗ !!!!!