ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011


                                  ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ενας παλιός,καί ίσως ο καλύτερος Ελληνας ηθοποιός του νεοελληνικού θεάτρου, καί του νέου Ελληνικού κινηματογράφου, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ την Δευτέρα 26 &την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 8:30 μ.μ.
 
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ.ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ          (e-mail)  axanthakis@otenet.gr η στα τηλ.27410-86330----87578-----87930 EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ.
 
 
Κριτικές κοινού από Αθήνα πού παίζετε αυτή την εποχή.
 
Ένα σημερινό έργο που έρχεται από τον περασμένο αιώνα. Τόσο τραγικά σύγχρονο, με τη μετανάστευση προ των πυλών, κυρίως για τους νέους ανθρώπους. Δυνατή ερμηνεία από τον Αντώνη Αντωνίου, λιτή μα αιχμηρή και καίρια σαν μαχαιρία στα σωθικά της Ελλάδας. Μνήμες, από παππούδες που στοίχειωσαν το παρόν μας. Εξαιρετική η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, υπέροχο σκηνικό και μια σειρά βαλίτσες γεμάτες θύμησες, στοιχειωμένες από το παρελθόν. Απλά συγχαρητήρια
Και μόνο για το ρεσιτάλ ερμηνείας του Αντ. Αντωνίου αξίζει να δει κανείς αυτή την παράσταση. Λιτός, ανθρώπινος, πλάθει έναν αυθεντικό λαϊκό χαρακτήρα κ με συγκρατημένη συγκίνηση παρουσιάζει την Οδύσσεια του μετανάστη. Ο ίδιος ο Α. Κορδοπάτης αφηγήθηκε κάποτε στο συγγραφέα την ιστορία του κ εκείνος τη μετέγραψε κρατώντας "το ύφος κ την απλότητα της κουβέντας του.
5 αστεράκια
Ένα ταξίδι στον χρόνο, στην ιστορία μας μέσα από ένα εξαιρετικό κείμενο και μια καταπληκτική ερμηνεία! Είχα καιρό να δω τέτοια παράσταση!!!! Επίκαιρη και διαχρονική... Ίσως η παράσταση της χρονιάς
5 αστεράκια
ταξιδεύει κάποιος στα βάσανα των Ελλήνων μιας άλλης εποχής και αναρωτιέται κατά πόσο μπορεί κάτι να γίνει επίκαιρο.... μια πολύ δυνατή ερμηνεία ενός από τους καλύτερους νεοέλληνες ηθοποιούς!
Με πολύ απλά λόγια το έργο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
Νομίζω οτι δεν χρειάζονται περιγραφές για το έργο διότι πραγματικά αξίζει να το δεί κανείς. Τα μηνύματα που περνάει είναι πιο επίκαιρα απο ποτέ.
Απο την ερμηνεία μέχρι και τα κουστούμια, η παράσταση σε καθηλώνει. Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα είναι φοβερή (για ακόμη μια φορά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά) και έχει δώσει το "κάτι παραπάνω" στην παράσταση.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.