Ήταν τυχαία η μη απαρτία του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου?

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

 


Μπορεί κάποιοι να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, πως.... δεν ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους, όμως μέσα τους καταλαβαίνουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει.

Θεωρείτε  αδιανόητο, ο αυτοδιοικητικά  εμπειρότατος κ. Π. Νίκας, να μην γνωρίζει , γιατί δεν υπήρξε απαρτία στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και το γιατί έλειπαν οι δικοί του σύμβουλοι, της πλειοψηφίας! Όπως ο ίδιος τόνισε, μόνο δύο ήταν δικαιολογημένα απόντες. Άρα όλοι οι υπόλοιποι ήταν απόντες χωρίς δικαιολογία ή χωρίς λόγο?

Όχι κ. Περιφερειάρχα. Και το ξέρετε αυτό. Υπήρχε λόγος. Και ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα  Ν.Δ.

"Ο κόσμος το΄χει τούμπανο" που λέει κι ο λαός μας. Η Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο νομών, έδωσε "εντολή" στα στελέχη που απαρτίζουν τον συνδυασμό σας, να σας δώσουν το "μήνυμα", μέσω της αποχής από τη συνεδρίαση.

Γιατί πολύ απλά , το κόμμα δεν έχει δώσει ακόμα στήριξη σε κανέναν υποψήφιο για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Και γιατί, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει ενοχληθεί που σπεύσατε να αυτοανακοινωθείτε εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, θεωρώντας ότι έτσι θα προλάβετε καταστάσεις.

Κανείς δεν είπε, ότι δεν δικαιούστε να είστε υποψήφιος. Έχετε κάθε δικαίωμα, ούτως ή άλλως. Αυτό όμως έχει να κάνει με την προσωπική σας επιθυμία και επιλογή. Η επιλογή της Ν.Δ. θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες. Μέχρι τότε, απλά αναμένουμε τις εξελίξεις...