ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η αυτοψία της Πολεοδομίας από το 2016 για το κτίριο "φάντασμα" στην Κόρινθο!!!

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

 

 -Χαρακτηρίστηκε άκρως επικίνδυνο  για κατοίκους και διερχόμενους!

-Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! 




Έχουμε στα χέρια μας την εντολή και την αυτοψία της Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων η οποία χρονολογείται από το 2016, για το κτίριο "φάντασμα" στο κέντρο της Κορίνθου.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο των αποτελεσμάτων της αυτοψίας, "διαπιστώθηκαν αποκολλήσεις και αποσαθρώσεις των υλικών επικαλύψεως των όψεων και των εξωστών , καθώς και οξειδώσεις του σιδηρού οπλισμού, λόγω παλαιότητας και κακής συντήρησης, τα οποία εγκυμονούν άμεσο κίνδυνο για τους κατοίκους της περιοχής και τους διερχόμενους".



Σε άλλο σημείο αναφέρεται: "Μέχρι την οριστική άρση του κινδύνου , πρέπει να ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή ατυχήματος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία".

Το θέμα πλέον παίρνει άλλη τροπή, αφού φαίνεται ότι εδώ και 7 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό στο κτίριο και παραμένει επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Ας δούμε τώρα αν οι υπεύθυνοι θα συγκινηθούν και θα προχωρήσουν σε όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό....

 



( Ευχαριστώ θερμά τον κ. Βασίλειο Βαγγόπουλο - Μαιευτήρα - Γυναικολόγο για τα έγγραφα της έκθεσης της Πολεοδομίας που απέστειλε, έκθεση η οποία διενεργήθηκε τότε μετά από καταγγελία του ιδίου)