Υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Ανέστης Γκρούτσης

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023


 

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού της "Συμμαχίας Πολιτών" του Δήμου Κορινθίων , αναφέρονται τα εξής: "Ο Ανέστης Γκρούτσης γεννήθηκε και διαμένει στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής (BA Hons) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Επιχειρησιακής Πληροφορικής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, από το Coventry University της Αγγλίας. Από το 2002 μέχρι σήμερα, υπηρετεί την ιδιωτική εκπαίδευση στο Ν. Κορινθίας, διευθύνοντας τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Πληροφορικής iT.gr και iTplus. Ασχολείται κυρίως με εκπαιδευτικά και οργανωτικά θέματα σχετικά με την Πληροφορική, την Οικονομία και την Διοίκηση επιχειρήσεων. Μιλά άριστα την Αγγλική γλώσσα. Είναι έγγαμος με την Δώρα Παπαδοπούλου και πατέρας ενός παιδιού. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός στο όπλο των Τεθωρακισμένων.

Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 50.000 ώρες διδασκαλίας και σεμιναρίων σε παιδιά, νέους και ενήλικες, ενώ ως υπεύθυνος εξεταστικού κέντρου ECDL έχει οργανώσει και επιτηρήσει περισσότερες από 3.500 εξεταστικές ώρες ECDL. Είναι υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών ακαδημαϊκών προγραμμάτων ανάπτυξης στελεχών καθώς και υπεύθυνος μηχανοργάνωσης μεγάλων εταιρειών. Εργάζεται ως στατιστικός σύμβουλος και αναλυτής, αναλαμβάνοντας έργα στις περιοχές της ιατρικής, της ψυχολογίας, της κοινωνιολογίας και του μάρκετινγκ, καθώς και ως ερευνητικός συνεργάτης στην εκπόνηση πτυχιακών και διδακτορικών διατριβών για λογαριασμό ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. 

Είναι εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στη στρατηγική, οργάνωση και στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια, επίσημες διοργανώσεις και σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις οργανισμών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), καθώς και μέλος του διεθνούς οργανισμού πληροφορικής British Computer Society (BCS). Επίσης είναι γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και μέλος της Ο.Ε.ΕΣ.Π καθώς και γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Κορίνθου της Νέας δημοκρατίας".