«Πόλεμος» στη Μεσσηνία για τον Νίκα

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

 


Στο πλευρό του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που έχει εξαγγείλει επίσημα εκ νέου την υποψηφιότητα του, τάσσεται ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος, κάνοντας λόγο για σενάρια που υπογείως κάποιοι διακινούν σχετικά με την υποψηφιότητα Νίκα στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, με στόχο να βλάψουν την υποψηφιότητά του.

Η συγκεκριμένη δήλωση, γίνεται στο φόντο των έντονων διεργασιών που γίνονται για τη θέση του Περιφερειάρχη με το «σύστημα» Σαμαρά να αναζητεί νέο πρόσωπο για να επιτύχει την …αποκαθήλωση του Παναγιώτη Νίκα! Σύμφωνα με πληροφορίες ασκούνται πιέσεις στο Δημήτρη Πτωχό συνεργάτη του Σαμαρά και το Νίκο Κωστόπουλο γιο του πρώην βουλευτή Αρκαδίας Δημήτρη Κωστόπουλου, προκειμένου να κατέλθουν υποψήφιοι.

Για το ίδιο πόστο είχε ακουστεί και το όνομα του Κώστα Βλάση, ο οποίος όμως τελικά εξελέγη βουλευτής και τελικά δεν θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης στην περιοχή με τη ΝΔ.

Μέσα σε αυτό το «γαλάζιο» πολεμικό κλίμα, ο κ. Νίκας, o οποίος να σημειώσουμε έχει διατελέσει και δήμαρχος Καλαμάτας, βρήκε την στήριξη από τον βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του και ζητά να παύσουν τα σενάρια και η φημολογία γιατί ζημιώνουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα ο βουλευτής αναφέρει:

Επειδή, τις τελευταίες ημέρες, ακούγονται και διακινούνται υπογείως, διάφορα, για την υποψηφιότητα ή μη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, θέλω να πω τα εξής:

— Ως Βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας, δεν έχω από κανέναν ενημερωθεί ή ερωτηθεί, για αντικατάσταση του νυν Περιφερειάρχη.

— Ο Παναγιώτης Νίκας, είναι ένας ηθικός, έντιμος, εργατικός και πετυχημένος Πολίτης-Δημόσιος Λειτουργός-Δήμαρχος-Εν ενεργεία Περιφερειάρχης και μάλιστα Μεσσήνιος Περιφερειάρχης.

— Όποιοι διακινούν και μεθοδεύουν μια τέτοια εξέλιξη, να πουν φανερά, για ποιο λόγο, θέλουν την αντικατάσταση, του εν ενεργεία Περιφερειάρχη.

— Αν δεν είναι αληθή τα σενάρια που κυκλοφορούν, ας τα διαψεύσουν τώρα, γιατί μόνο ζημιά στην Παράταξη και την Περιφέρεια προξενούν.

(aftodioikisi.gr)