Ραγίζουν πέτρες και καρδιές στο Βέλο από την ασύλληπτη τραγωδία!

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

 


Ένα από τα συμβάντα που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στο δρόμο της παραλίας του Περιγιαλίου. Ένας νεαρός οδηγός δικύκλου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η μηχανή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας , ένα παιδί μόλις 20 ετών από το Βέλο Κορινθίας.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πριν από λίγα χρόνια, σχεδόν στο ίδιο σημείο, είχε χάσει τη ζωή του και ο αδερφός του, ενώ πριν ένα χρόνο είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα του. Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να παρηγορήσουν τον χαροκαμένο πατέρα, αφού τα απανωτά χτυπήματα της ζωής τον έχουν κάνει, όπως είναι φυσικό, ράκος. Μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια με την ευχή ο Θεός να του δώσει κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όπως είπε λέει ο θείος του 20χρονου στο protothema.gr, το σπίτι του 55χρονου έκλεισε μέσα σε 3 χρόνια...
«Το 2020 σκοτώθηκε ο αδελφός του με το αμάξι αυτός, μόνος του, στο Περιγιάλι. Το 2023 έχασαν τη μάνα τους, την Μαρία. Μέσα σε τρία χρόνια έκλεισε το σπίτι τους. Τα 2/3 της ημέρας τα περνούσε στο νεκροταφείο ο πατέρας. Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι τώρα», περιγράφει ο θείος του αδικοχαμένου Σπύρου.

Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.