Επιτέλους γέμισε κόσμο η Κόρινθος με την Έκθεση του Επιμελητηρίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

 




Ολοκληρώθηκε Την Κυριακή η Έκθεση του Επιμελητηρίου.  Ένα επιχειρηματικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια  και που εξελίσσεται κάθε χρόνο . Ένας θεσμός με πολλαπλά οφέλη για την  Κορινθία, για τις επιχειρήσεις του νομού, με επισκέπτες από όλη την Πελοπόννησο και όχι μόνο, να έρχονται στην πρωτεύουσα της Κορινθίας.

Το φετινό αποτύπωμα ήταν επίσης ιδιαίτερα θετικό. Πάνω από 150 εκθέτες,  διαφήμισαν τα προϊόντα τους, έκλεισαν συμφωνίες, υπήρξαν τεχνολογικές και επιχειρηματικές ημερίδες, άτομα που θέλουν να μπουν στην αγορά εργασίας είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το αντικείμενο που ενδιαφέρονται.

Και βεβαίως, η Κόρινθος γέμισε επιτέλους με κόσμο, γιατί τον υπόλοιπο καιρό, μετά τις 10 το βράδυ στην πόλη δεν κυκλοφορεί ψυχή και τα περισσότερα καταστήματα κλείνουν. Πολύ βασικό και αυτό.

Μακάρι η Έκθεση αυτή να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια γιατί φαίνεται ότι υπάρχει και διάθεση και όραμα για κάτι τέτοιο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε όλη αυτή τη διοργάνωση.