Είχαν κλέψει έναν τόνο χαλκό από τη γραμμή του ΟΣΕ Κόρινθος – Κιάτο

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Κορινθίας την 02:30΄ώρα της 15-06-2011 οργανωμένη επιχείρηση στον καταυλισμό ΡΟΜ στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας ανευρέθηκε κρυμμένη σε Ι.Χ. Φορτηγό ποσότητα χαλκού βάρους ενός (1) τόνου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του φορτηγού, ημεδαπού ΡΟΜ ηλικίας 22 και έτερου ημεδαπού ΡΟΜ ηλικίας 50 ετών ο οποίος και συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Παραπάνω ποσότητα χαλκού είχε κλαπεί από την σιδηροδρομική γραμμή Κορίνθου – Κιάτου και η συνολική αξία της ζημιάς ανέρχεται στο ποσό των 200.000 ευρώ σύμφωνα με την εκτίμηση αρμόδιου υπαλλήλου του Ο.Σ.Ε. Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ενώ η κατασχεθείσα ποσότητα χαλκού αποδόθηκε στον αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.
 
Σύλληψη 39χρονου για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλου και πειρατικά cd
 
Στις 15:00 ώρα της 14-06-2011 στο Κιάτο Κορινθίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και το κατάστημά του, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  Τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,90, 50 και 25 εκατοστών . Ποσότητα κάνναβης βάρους 65 γραμμαρίων . Ένα πιστόλι. Μία γεμιστήρα. Δεκατέσσερα φυσίγγια.  Τετρακόσια ενενήντα επτά  (497) πειρατικά cd με PC GAMES. Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα  οδηγηθεί  ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
 
37χρονος έκλεψε σούπερ μάρκετ
Στις 13:15΄ώρα της 14-06-2011 στον Ισθμό της Κορίνθου, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας 37 ετών για κλοπή από σούπερ μάρκετ.  Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.