Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για το ράλλυ Ακρόπολις στο Λουτράκι

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μετά από πολύμηνη  συνεργασία του Δημάρχου, της οργανωτικής επιτροπής του ράλλυ, του διοικητή της Σχολής Μηχανικού, των ειδικών επιτροπών του ράλλυ Ακρόπολις και του δήμου, καθώς επίσης και με την βοήθεια όλων των εμπλεκομένων αρμοδίων φορέων, ολοκληρώθηκαν  οι κατάλληλες προετοιμασίες  έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για την φιλοξενία και διεξαγωγή του παγκοσμίου ράλλυ Ακρόπολις. Το Michelin Service Park που φιλοξενείται στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι πήρε πλέον την τελική του μορφή.   Στο κέντρο του Michelin Service Park, στην περιοχή των θεατών, τοποθετήθηκε η τέντα Φιλοξενίας, όπως και το Official Merchandise του Ράλλυ Ακρόπολις 2011, ενώ στον ίδιο χώρο, το απόγευμα της Παρασκευής 17 και του Σαββάτου 18 Ιουνίου, οι τρεις πρώτοι οδηγοί στην κατάταξη του αγώνα θα δώσουν συνέντευξη Τύπου με ελεύθερη πρόσβαση για τους θεατές.

 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στο Λουτράκι
Απογευματινή
Παρασκευή 17 Ιουνίου 19:00 Διέλευση - επίδειξη των οδηγών του ράλλυ Ακρόπολις με τα οχήματά τους . Θα ξεκινήσουν από την Γκράβα – Οδός Κουλούκη – κεντρική πλατεία 25ης Μαρτίου– Κεντρική οδός Ελ. Βενιζέλου  και καταλήγουν στο service  Park στη σχολή Μηχανικού. Νυχτερινή ειδική διαδρομή (και πάλι μετά από δύο δεκαετίες.)
Σάββατο 18 Ιουνίου 09:30 Ξεκινούν από την Νέα Πολιτεία – Πράθι (Αγ. Θεοδώρων)  και καταλήγουν πάνω από τον οικισμό της Καλλιθέας
Άγιοι Θεόδωροι
Κυριακή 19 Ιουνίου Γεράνεια, θα πραγματοποιηθούν δύο ειδικές διαδρομές από περιοχή Αγίων  Θεοδώρων προς Πίσσια. Η πρώτη θα διεξαχθεί στις 9:00 και η δεύτερη στις 12:02 
Με αφορμή τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Ράλλυ Ακρόπολις στο Δήμο μας, ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον δήμο μας να φιλοξενεί για δεύτερη φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του ράλλυ Ακρόπολις . Η φύση είναι πολύ γενναιόδωρη στη περιοχή μας καθώς συνδυάζει την άγρια ομορφιά του βουνού και της Θάλασσας. Όλοι οι επισκέπτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όχι μόνο την φυσική ομορφιά με τα υπέροχα τοπία αλλά και τους περίφημους αρχαιολογικούς χώρους που βρίσκονται στο τόπο μας.  Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη φιλοξενία. Ελάτε να δούμε και να ζήσουμε όλοι μαζί το παγκόσμιο ράλλυ Ακρόπολις».