ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλούν τους βουλευτές Κορινθίας να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τα νέα μέτρα

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Διοίκηση του ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ—ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ—ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ και οι Διοικήσεις των σωματείων-μελών της δύναμής του ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ:  Την  Κυβέρνηση και την κυρίαρχη οικονομική τάξη της Χώρας μας, γιατί με τις άφρονες νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους, άφησαν έκθετη την οικονομία της, βορά στα χρηματοκερδοσκοπικά κοράκια της Ευρώπης. Στη συνέχεια αυτοί που χρεοκόπησαν τη Χώρα μας, ζητούν να σηκώσουμε εμείς το βάρος της αποπληρωμής του χρέους που δημιούργησαν όλοι αυτοί που ζούσαν και ζουν ακόμα από το αίμα και τον ιδρώτα μας. Η εμμονή τους σε περικοπές μισθών και συντάξεων αντί να οδηγεί στην υπέρβαση της κρίσης, φέρνει μεγαλύτερη οικονομική ύφεση και όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων. Οι Μνημονιακές πολιτικές ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
           ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ -ΟΧΙ στην ανελέητη επίθεση ενάντια στα δικαιώματά μας και υπόδειξη της       Τρόικας      και του Δ.Ν.Τ. -ΟΧΙ στον εργασιακό Μεσαίωνα που θέλουν να φέρουν στη Χώρα μας.
          ΖΗΤΑΜΕ Από τους εργαζόμενους να βρίσκονται κοντά στα σωματεία τους και σε         αγωνιστική  ετοιμότητα για να αποτρέψουμε να οδηγηθεί η Χώρα μας σε οικονομικό βάραθρο.
           ΚΑΛΟΥΜΕ Τους Βουλευτές του Νομού μας να προβληματιστούν και να σταθούν
           στο ύψος των  περιστάσεων. Να σκεφτούν εμάς που τους ψηφίσαμε και να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τα νέα μέτρα του Μνημονίου.