Με το φόβο δουλεύουν οι ταξιτζήδες της Κορίνθου

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η εγκληματικότητα όσο πάει γίνεται μεγαλύτερη και πιο σκληρή, με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται συνεχώς, κάτι που μας επηρεάζει και μας απασχολεί πάρα πολύ, τόνισε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Κυρ. Μπάκουλης

Τρομοκρατημένοι είναι οι ιδιοκτήτες ταξί με την έξαρση της εγκληματικότητας και τα περιστατικά τα οποία βιώνουν και οι ίδιοι αλλά και συνάδελφοί τους και όπως αναφέρει ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Κυριάκος Μπάκουλης, «η κατάσταση με την εγκληματικότητα όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερη, ακόμα πιο σκληρή, με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται συνεχώς, κάτι που μας επηρεάζει και μας απασχολεί πάρα πολύ, γιατί γνωρίζουμε ότι η λύση είναι δύσκολο να δοθεί, όμως, θα πρέπει να βρεθούν τρόποι να προστατευτούμε και εμείς αλλά και το επάγγελμά μας». Σε ότι αφορά στην περιοχή μας ο κ. Μπάκουλης ανέφερε ότι «παλαιότερα υπήρξαν σοβαρά κρούσματα εγκληματικότητας, το τελευταίο διάστημα όμως, -ευτυχώς- επικρατεί μία ηρεμία, ωστόσο, ο φόβος κυριαρχεί στο επάγγελμά μας, χωρίς να ξέρουμε τι θα μας συμβεί ανά πάσα στιγμή». Εκείνο που επισημαίνει και είναι πολύ σοβαρό, αφορά στη διαπίστωση ότι, έχει αλλάξει η συμπεριφορά του κόσμου κι έχει γίνει ακόμα πιο ακραία σχετικά με τα φαινόμενα εγκληματικότητας.
Και φέτος οι ταξιτζήδες της Κορίνθου με απόφαση της Ομοσπονδίας δεν θα επιβάλλουν Δώρο Χριστουγέννων, αφού κινούνται κι αυτοί στα πλαίσια της κρίσης η οποία λειτουργεί απαγορευτικά στη δυνατότητα του κόσμου να το αποδώσει.