ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2011 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και το Δημοτικό Συμβούλιο καλούν όλους τους πολίτες να ζωντανέψουν με την παρουσία, τη συμμετοχή και το χαμόγελό τους τις εκδηλώσεις του Δήμου μας και να φέρουν τη νότα Αγάπης , Χαράς και Αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη αυτές τις Άγιες Μέρες και εμείς και τα παιδιά μας!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30   ο Δήμος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη βραδιά με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΄΄ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ΄΄ και δείπνο από τους ΄΄ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΕΣ΄΄ στην αίθουσα του πρώην Κινηματογράφου ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄ στο Ζευγολατιό.
Τιμή εισόδου:10€ (συμπεριλαμβανομένου φαγητού και άφθονου κρασιού)
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 το θεατρικό εργαστήρι της ΄΄Νέας Διάπλασης΄΄ Μπολατίου θα παρουσιάσει το μουσικό παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα ΄΄Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλλικάντζαροι΄΄ στο Ζευγολατιό (πρώην Κινηματογράφο ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄)
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ
·        Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Ζευγολατιού θα τραγουδήσουν τα κάλαντα το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία Ζευγολατιού μοιράζοντας γλυκύσματα και ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο.
Ώρα συνάντησης στο Κ.Α.Π.Η Ζευγολατιού: 9.00π.μ.
·        Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Βραχατίου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία Βραχατίου μοιράζοντας γλυκίσματα και ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο.
Ώρα συνάντησης στο Κ.Α.Π.Η Βραχατίου: 10.00 π.μ.
·        Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Βέλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία Βέλου μοιράζοντας γλυκίσματα και ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο.
Ώρα συνάντησης στο Κ.Α.Π.Η Βέλου: 9.00 π.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ
Η φιλαρμονική της ΄΄Πνευματικής Στέγης΄΄ του Δήμου Βέλου Βόχας θα βγει στους δρόμους παίζοντας κάλαντα και ύμνους Χριστουγέννων.
Την Τετάρτη 21-12-2011 το σύνολο μουσικής δωματίου του συλλόγου φίλων φιλαρμονικής ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ 1938΄΄ θα παρουσιάσει στις κεντρικές πλατείες του Ζευγολατιού, Βοχαϊκού, Μπολατίου και Βραχατίου από 17.00 έως 21.30, ύμνους των Χριστουγέννων από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Την Τρίτη 27-12-2011 από 17.00 το απόγευμα θα παρουσιάσει στις πλατείες της Νεράντζας, Κρηνών, Πουλίτσας και Βέλου  ύμνους των Χριστουγέννων.
Την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς  θα ξεκινήσει 9.00 από το Ζευγολατιό, 10.30 στο Βραχάτι και 12.00 στο Βέλο παίζοντας Κάλαντα.
Σας περιμένουμε όλους….