Έκλεβαν αγροτικά μηχανήματα

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνελήφθησαν επίσης δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών 
και ένα άτομο που οδηγούσε κλεμμένο μηχανάκι
 
Συνελήφθησαν  την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στην Κόρινθο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ένας άνδρας 30 ετών και μία γυναίκα 35 ετών, για κλοπή αγροτικών μηχανημάτων από αποθήκη αγροκτήματος. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
 
Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών
 
Συνελήφθησαν επίσης τη Δευτέρα το βράδυ στην Κόρινθο, από Αστυνομικούς του Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, δύο άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Μετά από αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης βάρους εννέα (9) γραμμαρίων και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης. Οι ανωτέρω δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
 
18χρονος οδηγούσε κλεμμένο μηχανάκι
 
Την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα στην Κόρινθο, από Αστυνομικούς του Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, ένας (1) ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 18 ετών, να επιβαίνει σε κλεμμένη μοτοσικλέτα. Η κλοπή της μοτοσικλέτας είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, από τον ιδιοκτήτη. Σχηματίστηκε σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού δικογραφία.