Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

 


Σε ανακοίνωση του συνδυασμού της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Δήμου Κορινθίων αναφέρεται:

"Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την προσχώρηση τεσσάρων ακόμα υποψηφίων στην ομάδα μας!

 


Ο Κεφάλας Σταύρος είναι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος για συνεχόμενα έτη από το 2006 και έχει διατελέσει σε καίριες θέσεις του Δήμου Κορινθίων, με τις κυριότερες από αυτές να είναι: Πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ στα Τσακώνικα, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ), Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Ανάπτυξης. Έχει παρέμβει με επιτυχία σε σημαντικές δράσεις και έργα του Δήμου Κορινθίων όπως: α)Οργάνωση όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων, β)Σύνταξη μελέτης όσον αφορά στην διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς για πρώτη φορά στο Δήμο μας με την στελέχωση Γραφείου και υπαλλήλου καθώς και παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα κ.ά.

Ο Σταύρος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 


H Τζένη Κρητικού είναι Ελεύθερη Επαγγελματίας, Απόφοιτη Τεχνικής Σχολής τμήματος Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών εργαστηρίων με προϋπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στον ιδιωτικό τομέα σε επώνυμα καρδιολογικά ιατρεία. Πρόεδρος στο σύλλογο Fame studio.Ενεργό μέλος στο Ελληνικό Εθνικό Κέντρο «Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς» είναι στέλεχος του διεθνούς δικτύου με την επωνυμία ‘‘Exercise is Medicine-Global’’. Ασχολήθηκε με την υποκριτική τέχνη με την συμμετοχή της σε πλήθος ερασιτεχνικές παραστάσεις. Έχει φοίτησει στην ανωτέρα σχολή δραματικής τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα.

Παράλληλα ασχολήθηκε με το εμπόριο Αποκλειστική Διανομέας Πολυεθνικής εταιρίας και με το εμπόριο κλιματισμού , θέρμανσης, παγομηχανών, παγωτομηχανών με περιφέρεια διανομής όλη την Ελλάδα . Διαθέτει εξαίρετες γνώσεις σε πλήθος αντικειμένων με αντίστοιχες βεβαιώσεις και πιστοποιητικά σε αντικείμενα όπως : μαθήματα Γραμματειακής υποστήριξης, τυφλού συστήματος γραφομηχανής & λογιστικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγράμματα voucher. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Τουρκικά και πρόσφατα απέκτησε πιστοποίηση για τα νέα προγράμματα Ατόμων με Αναπηρίες, ως Προσωπικός Βοηθός

Η Τζένη θα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

 


Ο Γιώργος Λούκος Είναι υδραυλικός στο επάγγελμα και είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χιλιομοδίου. Ασχολείται ενεργά αρκετά χρόνια με τα κοινά του τόπου και είναι εκλεγμένος από το 2014. Έχει αποδείξει μέχρι τώρα την αγάπη του και την αφοσίωσή του στο Χιλιομόδι, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις που σκοπό έχουν την ανάδειξη και την προβολή του χωριού. Επίσης γνωστή σε όλους η αγάπη του για το περιβάλλον συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου εθελοντών «SOSTE TO» καθώς είναι μέλος του. Τον διακρίνει η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα όχι μόνο στην εργασία του αλλά γενικά στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σκούπα και έχουν δύο κόρες, τη Δήμητρα και την Ιωάννα.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Χιλιομοδίου.

 


Η Ιωάννα Μαντά εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Θέτει υποψηφιότητα πρώτη φορά επιθυμώντας με την όρεξη που έχει για δουλειά, τις ιδέες της και την συμμετοχή της να συμβάλλει για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Γεννήθηκε και μένει μόνιμα Εξαμίλια.Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Γιαννακούδη. Απέκτησαν και σπούδασαν μια υπέροχη κόρη και σήμερα έχουν και εγγονάκι.

Η Ιωάννα θα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

Χαιρόμαστε που σας έχουμε δίπλα μας. Για να κάνουμε το άλμα στην πρόοδο και τη δημιουργία! Μαζί!