Επέστρεψε και επίσημα στη ΝΔ ο Δ. Καμπόσος

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

 


Στη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) επέστρεψε χθες και επίσημα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Ειδικότερα, με απόφαση του προέδρου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 είχε διαγραφή από τη ΝΔ λόγω αντισιμητικών σχολίων, επέστρεψε στην κεντροδεξιά παράταξη, καθώς ανακλήθηκε η διαγραφή του.

“Απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προβλέπει ότι “έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, όπως ισχύουν και ειδικότερα το άρθρο 5&3, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφασίζει την ανάκληση της υπ’αρ. 34/2018 από 8/6/2018 απόφασης διαγραφής του Δημητρίου Καμπόσου του Παναγιώτη. Κατά συνέπεια, επανέρχεται σε αυτόν η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από αυτήν” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Όλα αυτά λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμπόσος ευχαρίστησε θερμά τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι θα δώσει μεγάλο αγώνα για την νίκη της ΝΔ και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Η επιστροφή μου στην μεγάλη Δημοκρατική παράταξη είναι για μένα μια επιβράβευση για την αδιάλειπτη στήριξη που έχω επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια ώστε το κόμμα να βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση. Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την επαναφορά μου στους κόλπους της παράταξης και θα ήθελα να είναι σίγουρος πως θα συνεχίσω με την ίδια ζέση την προσπάθεια ώστε και οι αυτοδιοικητικές εκλογές να αποτελέσουν μια ακόμα νίκη για τη Νέα Δημοκρατία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπόσος.