Ανακοίνωση υποψηφίων από τον Β. Νανόπουλο

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

 


Σε ανακοίνωση της "Συμμαχίας Πολιτών" του Δήμου Κορινθίων αναφέρονται τα εξής:

 


"Εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, ο Παναγιώτης Καρσιώτης. Ο Παναγιώτης κατάγεται από το Αγγελόκαστρο και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι άνθρωπος της αυτοδιοίκησης με μακρά και επιτυχημένη πορεία στα κοινά. Έχει δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και στις οποίες έχει ανταποκριθεί στο έπακρον, έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Αγγελοκάστρου από το 2010-2019, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος από το 2007 έως το 2010, δημοτικός σύμβουλος την θητεία 2019 -2023, πρόεδρος στην ΔΑΕΚ και σήμερα Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτικής Προστασίας. Η υποψηφιότητα του αποτελεί για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την συνέχεια και την εμπειρία η οποία έρχεται να συνδυαστεί με την ανανέωση την οποίαν επιτυγχάνει σε μέγιστο βαθμό ο συνδυασμός. Παναγιώτη, συνεχίζουμε μαζί!

 


Νέος υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Χρήστος Καρσιώτης .
ο Χρήστος είναι περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου , κάτοικος Κορίνθου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

 

 



Ξανά υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Μάρας Γιώργος
Υποψήφιος για ακόμα μια φορά με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Γιώργος, είναι από τα στελέχη που με συνέπεια και σταθερότητα πορεύονται στο πλευρό του δημάρχου Κορινθίων όλα αυτά τα χρόνια.
Κάτοικος Λεχαίου, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην Τ.Ο Κορίνθου Ν.Δ και είναι μέλος της ΔΕΕΠ Κορινθίας ως υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Γιώργο, Συνεχίζουμε Μαζί!

 


Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Νάνος Δημήτριος
Ο Δημήτρης είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Με σπουδές ηλεκτρολόγου δραστηριοποιείται σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών και επιθυμεί με την υποψηφιότητα του να συμβάλει στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά του και όλους τους συνδημότες του

 


Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Τούσουλης Μιχάλης
Ο Μιχάλης είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα του Σοφικού. Γνωστός στους συμπολίτες του για την αγάπη και το μεράκι που έχει για τον τόπο του, είναι υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο στις προσεχείς εκλογές. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών και θέλει να δει στον τόπο του έργα και προκοπή τέτοια που θα κρατήσουν τους νέους στο χωριό και την Σολυγεία ζωντανή.