Διακήρυξη συνδυασμού και ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Β. Νανόπουλος

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο κ. Β. Νανόπουλος σχετικά με τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κορινθίας οι οποίες ως γνωστόν θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου σε Κιάτο και Κόρινθο αντίστοιχα. Ο κ. Νανόπουλος ανακοίνωσε ουσιαστικά τη διακήρυξη του συνδυασμού του ΄ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ΄ αλλά και τα περισσότερα ονόματα που θα καταρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ανά τμήμα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα 5,5 χρόνια διοίκησης του Επιμελητηρίου, τονίζοντας ότι υπήρξε ανανέωση σε πρόσωπα και ένα σημαντικό έργο όσον αφορά στην εξυπηρέτηση και ενημέρωση των επιχειρήσεων του νομού. Έκανε έναν απολογισμό αυτών των 5,5 χρόνων της προεδρίας του στο τιμόνι του Επιμελητηρίου, αναφερόμενος στο παράρτημά του στο Κιάτο για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων της Δ. Κορινθίας, στην προβολή των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των 5 συνεχόμενων Πανελλήνιων Εκθέσεων που έγιναν στην περιοχή μας, αλλά και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε ανάλογες εκθέσεις ανά τη χώρα, σε σεμινάρια επιμόρφωσης και ενημέρωση επιχειρηματιών και υπαλλήλων επιχειρήσεων και σε αρκετά άλλα θέματα προς το συμφέρον των τοπικών επιχειρήσεων εν όψει και της δύσκολης οικονομικής περιόδου που πέρασε και περνά η χώρα και η τοπική αγορά. Παράλληλα μίλησε και για το πρόγραμμά του για τα επόμενα χρόνια…

Οι υποψήφιοι ανά τμήμα…
Ο κ. Νανόπουλος ανακοίνωσε (αλφαβητικά) και τους υποψήφιους του συνδυασμού του ανά τμήμα, ενώ υπολείπονται και άλλα 5 ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
Γ. Γκιούλης, Ευθ. Κανελλόπουλος, Σ. Κακούρης, Σ. Κουκουλάκης, Δ. Κουρούμπαλης, Γ. Κουτσοδήμος, Κυρ. Λέκκας, Ι. Μιχόπουλος, Β. Νανόπουλος, Ν. Παππαδάς, Δ. Πετρόπουλος, Κ. Σκούτης, Αν. Στρατής, Γιούλη Τζαναβάρα, Δ. Φλέσσας, Η. Κούρτας και Δ. Σκάζας.

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Μ. Βλάχου, Δ. Γέρου, Χ. Γεωργίου, Δ. Γιωτόπουλος, Γ. Δαλαμαρίνης, Ε. Δριτσόπουλος, Αθ. Κόρακας, Αν. Λάμπου, Μ. Λαμπράκη, Δ. Λάσκας, Αν. Μπάσδελης, Σπ. Παππάς – Μπίσδας, Π. Πιτσάκης, Χ. Πολύζου, Φ. Πρωτόπαππα, Δ. Σουφρίλας, Σ. Σπηλιωτακάρας, Μ. Ταουξίδη, Γ. Τζάφης και Ι. Χρυσικόπουλος.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Α. Βαρβεράκης, Χ. Γιαννακούλης, Αθ. Γκιόκας, Χ. Γούλας, Σ. Δήμα – Ταγαρά, Λ. Δημητρόπουλος, Δ. Ζάρκος, Α. Καραχρήστου, Αν. Λιαμπότης, Π. Λουζιώτης, Μ. Μεζίνης, Δ. Μπατσούλη, Β. Παπανικολάου, Δ. Παπαχριστόπουλος, Χ. Πιέρρος, Γ. Σκεπετάρης, Βλ. Τσιώτος και Σ. Φραγκιάς.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Μάρκελλος Παναγιώτης (Νότης)