Μπηχτές και...απώλειες στις εκλογές του ΄Μαίναλου΄

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ποιοι εκλέχτηκαν κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν
την Κυριακή στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Πραγματοποιήθηκαν, όπως είχε προγραμματιστεί, την Κυριακή στις 10:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, κατά την γενική συνέλευση του Συλλόγου Αρκάδων «Το Μαίναλο» οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.. Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής, αναμένεται να συνεδριάσει την Τετάρτη προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Ποιοι εκλέγονται…
Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα αυτοί που εκλέγονται είναι: Κ. Σιούτος, Γ. Μαντάς, Χ. Σταμάτης, Κ. Καρούνης, Στ. Τρανού, Γιούλα Παρρά, Γ. Αλεξόπουλος, Μ. Σεμερτζή, Γ. Κουρεμένος και για την Εξελεγκτική επιτροπή οι, Ν. Νικολόπουλος, Κ. Συριόπουλος και Χ. Ντεβές.

Γ. Κουρεμένος:
Αυτή τη φορά ψήφισαν μόνο Αρκάδες

Για «καινούρια αρχή παρά τις προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν διχασμό στον σύλλογο», έκανε λόγο ο εκλεγμένος στο νέο Δ.Σ. κ. Γ. Κουρεμένος.  Ο κ. Κουρεμένος ανέφερε με νόημα, ότι σε αυτές τις εκλογές ψήφισαν μόνο Αρκάδες, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη προσέλευση στην εκλογική διαδικασία παρά την προσπάθεια κάποιων για το αντίθετο. «Οι Αρκάδες ψήφισαν ομαλά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα και τους ευχαριστώ που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο από δω και πέρα… Όσο για όσα ακούστηκαν από κάποιους… οι Αρκάδες τους γνωρίζουν καλά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρεμένος.

Δ. Ηλιόπουλος:
Γιατί απέσυρα την υποψηφιότητά μου
Σε δηλώσεις για τη διαδικασία και την απόσυρση της υποψηφιότητάς του ο κ. Δ. Ηλιόπουλος ανέφερε: «Απέσυρα την υποψηφιότητά μου μετά τις ανώνυμες καταγγελίες στο ΣΔΟΕ για τον σύλλογο όλα τα τελευταία χρόνια που έγινε στο όνομά μου. Θεωρώ απαράδεκτα αυτά τα πράγματα, γιατί ο σύλλογος πρέπει να παράγει πολιτισμό και όχι να εμπλέκει δημόσιες υπηρεσίες. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε σύλλογο που έχει κομματικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό! Σύρθηκε ο σύλλογος στα δικαστήρια, έχουν γίνει δεκάδες δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. και όλα όσα έχουν γίνει τελευταία… Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και όχι κάτι άλλο. Άφησα τον σύλλογο σε ένα επίπεδο αξιόλογο και σήμερα φτάσαμε στο σημείο μηδέν!».