ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Νέα «φουρνιά» λαθρομεταναστών στην Κόρινθο!!

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012
200 περίπου νέοι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι με λεωφορεία στο στρατόπεδο της Κορίνθου

Νέα «φουρνιά» λαθρομεταναστών μεταφέρθηκε το μεσημέρι υπό πλήρη μυστικότητα στο στρατόπεδο της Κορίνθου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΧΙΟΝ. Τη στιγμή που κανείς, -για άλλη μια φορά- δεν είχε ενημερωθεί για τίποτα και την ώρα που ο νέος αστυνομικός διευθυντής Λ. Κολαΐτης διαβεβαίωνε λίγη ώρα πριν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τέσσερα λεωφορεία με 200 περίπου λαθρομετανάστες έκαναν την εμφάνισή τους και μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και διμοιριών των ΜΑΤ. Πρόκειται σίγουρα για ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη για το στρατόπεδο και κυρίως για την πόλη της Κορίνθου και τους κατοίκους της που βιώνουν τον τελευταίο καιρό μια άνευ προηγουμένου απαξίωση από την πλευρά της Πολιτείας…Ε. Μπούκουρας: Έχουν σκοπό να φέρουν ακόμα και 3.000!

Λίγη ώρα πριν έρθουν οι νέοι λαθρομετανάστες στο στρατόπεδο ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Ε. Μπούκουρας δήλωνε: «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω κι εγώ, ένας αριθμός περίπου 180 λαθρομεταναστών είναι καθ΄ οδόν για το στρατόπεδο της Κορίνθου. Σίγουρα έχουν σκοπό να φέρουν ακόμα και 3.000, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε! Μέχρι στιγμής δεν μας δίνουν σαφή εικόνα για το πόσοι βρίσκονται ήδη μέσα. Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε μένα, αυτό που ξέρω είναι, ότι είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στον Κορινθιακό λαό. Με το νέο αστυνομικό διευθυντή δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή. Ο προηγούμενος ο κ. Τσουραπάς, προς τιμήν του, δεν θέλησε να υπογράψει την παραλαβή του στρατοπέδου, γιατί κάτι τέτοιο είναι παράνομο. Αν υπέγραψε κάτι ο κ. Τσουραπάς όπως είπε πρόσφατα ο νέος Διευθυντής, τότε να μας απαντήσει ο κ. Δένδιας, γιατί τον έδιωξε αν όντως έχει κάνει τη δουλειά του εντολοδόχου του».

Ποια θα είναι η θέση και τι θα πράξουν οι βουλευτές;

Απομένει να δούμε πια θα είναι η θέση και τι θα πράξουν τις επόμενες ώρες οι βουλευτές Κορινθίας της Ν.Δ. κ.κ. Ταγαράς, Δήμας, Κόλλιας μετά και τη νέα αυτή εξέλιξη. Οι ίδιοι, κάτω και από την πίεση και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων έχουν τοποθετηθεί ήδη αρνητικά σε ότι έχει γίνει. Και ο υπουργός της κυβέρνησης την οποία στηρίζουν, απαξιώνοντάς τους για άλλη μια φορά, στέλνει στην Κόρινθο άλλα 200 άτομα, εντελώς προκλητικά και εντελώς απροειδοποίητα. Άραγε οι ίδιοι πως θα αντιδράσουν; Για να δούμε…