Πάνος Μπεγλίτης: Οι εκλογές της 6ης Μαΐου κρίνουν τη σταθερή πορεία της χώρας μας για την έξοδο από την κρί­ση

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012


Αναφερόμενος στην εκλογική μάχη της Κυριακής, το διακύβευμα των εκλογών και την προσωπική του υποψηφιότητα, ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Π. Μπεγλίτης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχω συναίσθηση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουμε, καθώς ζούμε μια παρατεταμένη περίοδο οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης. Γνωρίζω και κατανοώ απολύτως τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο κάθε πολίτης. Το ζω καθημερινά τα τελευταία 2,5 χρόνια που δούλεψα σκληρά για τον τόπο μας και γι' αυτό σέβομαι την αγωνία όλων και ιδιαίτερα των νέων για το αύριο. Ο δρόμος της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ανάτασης είναι ακόμα μακρύς και δύσβα­τος. Σε αυτή τη διαδρομή, όμως, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, έχοντας μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου κρίνουν τη σταθερή πορεία της χώρας μας για την έξοδο από την κρί­ση, την παραμονή στην Ευρώπη και το Ευρώ. Κρίνουν την προοπτική αποκατάστασης της Κοινωνι­κής Δικαιοσύνης και την απαίτηση όλων μας για Εθνική Αξιοπρέπεια. Για να επανακτήσει η Ελλάδα τη θέση που είχε και δικαιούται να έχει και να δικαιωθούν οι δοκι­μασίες που πέρασε και περνάει ο λαός μας, απαιτείται σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ικανούς ανθρώπους με σύνεση και συνείδηση. Ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε νια να διεκδικήσουμε ξανά μια αξιόπιστη Ευρωπαϊκή Ελλάδα. Μια δυναμική Κορινθία.

«Σε αυτές τις Εκλογές, δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα και, κυρίως, δεν πρέπει να υπάρχουν επιλογές που στηρίζονται απλά και μόνο στο θυμό. Η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ είναι πράξη ευθύνης. Γιατί ήταν, είναι και παραμένει ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Μια δύναμη της κεντροαριστεράς, που συνεχίζει να εκφράζει τη δημοκρατική παράταξη αυτού του τόπου.
Απευθύνομαι με ειλικρίνεια σε όλους εσάς που μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Σε εσάς που μας ενώνουν πολιτικοί δεσμοί και μας υπαγορεύουν  να μη λυγίσουμε στα δύσκολα, να δηλώσουμε ενεργά παρόντες, να υλοποιήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.
Από εσάς ζητώ τη Δύναμη και την Εντολή για να συνεχίσω να υπηρετώ την Κορινθία και τους συμπολίτες μου, με πράξεις και αποτελέσματα, με συνθέσεις και συγκρούσεις, όπου αυτές απαιτούνται για την αποκατάσταση της προοπτικής και της ελπίδας».