Χρ. Δήμας: Γιατί θέτω υποψηφιότητα:

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012


Οι προσεχείς εκλογές θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες. Γνωρίζω πως θέτω υποψηφιότητα σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή, όμως το κάνω γιατί πιστεύω ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος. Η πατρίδα μας τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ:

  • Νέους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι το δυσλειτουργικό κράτος πρέπει να αλλάξει, να γίνει πιο φιλικό, πιο οργανωμένο, πιο αποτελεσματικό.
  • Ρεαλιστικές προτάσεις από ανθρώπους με κατάρτιση, εξειδικευμένες γνώσεις, επαγγελματική καταξίωση και ηθική ακεραιότητα.
  • Εκπροσώπους που θα εργασθούν για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και ιδιαίτερα της ανεργίας των νέων.
  • Πολιτικούς που θα αγωνισθούν για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων του τόπου μας ιδιαίτερα των επαγγελματικών και παραγωγικών κλάδων. Που θα ενισχύσουν τον αγροτικό, τουριστικό, βιοτεχνικό και οικοδομικό τομέα της οικονομίας.
  • Βουλευτές που μέσα από τις νέες τεχνολογίες θα συμβάλουν στη συρρίκνωση της γραφειοκρατίας και στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει το κράτος στον πολίτη.
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ τη στήριξη σας για μια δυνατή και αποτελεσματική παρουσία στο Κοινοβούλιο, για την Κορινθία.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Χρίστος Δήμας είναι 32 ετών και θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα για βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Πριν θέσει υποψηφιότητα εργαζόταν ως νομικός και σύμβουλος επιχειρήσεων στην ‘The Boston Consulting Group’, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρατηγικών συμβούλων στον κόσμο. Επίσης έχει διδάξει Εισαγωγή στις Πολιτικές Επιστήμες στο London School of Economics (LSE) και στο κολλέγιο ICON του πανεπιστημίου του Λέστερ. Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, εργάσθηκε ως ανταποκριτής της εφημερίδας Απογευματινή στο Λονδίνο και έκανε πρακτική άσκηση στη δημοσιογραφία στο BBC.
ΣΠΟΥΔΕΣ
Είναι διδάκτωρ (PhD) του London School of Economics στην Ευρωπαϊκή πολιτική. Από το (LSE) πήρε και μεταπτυχιακό Master στην Συγκριτική Πολιτική. Είναι επίσης απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου.