Ο συνδυασμός του Αλέξανδρου Γκουργιώτη ανακοίνωσε δύο ακόμα υποψήφιους

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

 


Σε ανακοίνωση του συνδυασμού "Πολιτική Διέξοδος" αναφέρονται τα εξής:

"Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Αντωνόπουλο Πέτρο, που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο κ. ΠΑντωνόπουλος γεννήθηκε στην Σπάρτη, μένει στο Αλαμάνο, και είναι  ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία Φάρμα Μητσόπουλος. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Παλιότερα εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων στην εταιρεία NGP και delivery.

 


 Όπως αναφέρει ο ίδιος, αυτό που τον χαρακτηρίζει έντονα είναι «η αγάπη για τον τόπο που ζει και το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίες πιστεύει ακράδαντα ότι  επηρεάζουν τη ζωή των συμπολιτών του».  

Γνωρίζει επί σειρά ετών τον επικεφαλής της Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ, Αλέξανδρο Γκουργιώτη και έχει  διακρίνει την εντιμότητα και το ήθος του. Αυτό ακριβώς λειτούργησε ως  η βασική ώθηση  να αποδεχτεί την πρόσκληση του κ. Γκουργιώτη. Η απόφαση του να συμμετέχει ενεργά ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές  θεωρεί ότι είναι  το πρώτο βήμα για να συμβάλλει και εκείνος στην κοινή προσπάθεια  του συνδυασμού, προκειμένου να ανατραπούν  τα   κακώς κείμενα στη διαχείριση του Δήμου. Στόχος του η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των συγχωριανών του.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Κουρκουλιώτη Άγγελο, που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο  κ. Άγγελος Κουρκουλιώτης  γεννήθηκε το 1960 στις Σέρρες. Εγκαταστάθηκε στην Κόρινθο το από το 1967, όπου και οκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση. Στη συνέχεια εισήχθη  στην Σχολή Ικάρων από την οποία αποφοίτησε το 1983, υπηρέτησε ως Ελεγκτής Αεράμυνας σε διάφορες μονάδες της Π.Α. και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Σμηνάρχου. Είναι πτυχιούχος επίσης του  τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ζει πλέον στην Κόρινθο με τη σύζυγό του Βιολέττα Ρέλλου, καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχουν έξι παιδιά  και  τρία εγγόνια.

 Υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος του τοπικού ορθόδοξου χριστιανικού συλλόγου « Απόστολος Παύλος». Ο κ. Κουρκουλιώτης συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές θέλοντας να συμπράξει μαζί με τον επικεφαλής κ.  Αλέξανδρο Γκουργιώτη , στην κοινή προσπάθεια της « Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ»  για μια αλλαγή στα πράγματα του Δήμου, ώστε να ακούγονται  νέες υγιείς  φωνές της  αλήθειας και  της ελευθερίας".