Ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Μποζίκης υποψήφιος με τον Ν. Σταυρέλη

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

 


Σε ανακοίνωση του συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη αναφέρονται τα εξής:

"Καλωσορίζουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους στην ομάδα μας, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Δ.Ε. Κορινθίων, Κοντογιώργο Αναστάσιο, Μάρκου Αθανάσιο, Μποζίκη Αναστάσιο και υποψήφιο σύμβουλο Τ.Σ. Γαλατακίου, Μπίσδα Παππά Φίλιππο.

 


Ο Τάσος Κοντογιώργος είναι πολλά χρόνια λογιστής με δικό του λογιστικό γραφείο στην Κόρινθο, ενώ παράλληλα ασχολείται με τις αγροτικές του καλλιέργειες. Έχει χρόνια ενεργή συμμετοχή στα κοινά του χωριού, στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για πέντε συνεχόμενα έτη, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2018-2019 και Πρόεδρος στην ΔΑΕΚ την περίοδο 2014-2019. Μεγάλωσε στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας και έχει δύο παιδιά, έναν φοιτητή ιατρικής και ένα μαθητή λυκείου.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 


Ο Θανάσης Μάρκου εργάζεται ως έμπορος λαϊκών αγορών. Είναι Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Νομού Κορινθίας και εκλεγμένος εκπρόσωπος των συναδέλφων του στα συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Ανάπτυξης. Συνέβαλε με επίπονο αγώνα στην καθιέρωση του ημερήσιου δικαιώματος προσέλευσης στις λαϊκές αγορές, καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο Θανάσης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 


Ο Μποζίκης Αναστάσιος εργάζεται ως ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός αυτοκινήτων στην δικιά του επιχείρηση. Είναι περιφερειακός Σύμβουλος, τακτικό μέλος οικονομικής επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Κορινθίας (Ο.Ε.Β.Ε.) και Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Κορινθίας (Σ.Ε.Α.).Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας εδώ και χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στις θεσμικές δομές εκπροσώπησης του κλάδου του. Γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά την επιχειρηματικότητα και τα προβλήματα που την διέπουν, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τα δρώμενα του συνδικαλισμού, διεκδίκησε πίεσε για ό,τι το καλύτερο να έχουν απολαβές οι συνάδελφοι του και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Κορινθίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά τον Δημήτρη, τελειόφοιτο τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός αυτοκινήτων και την Αρχόντω, φοιτήτρια Νομικής.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 


Ο Φίλιππος Μπίσδας Παππάς είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης. Είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Αυλόγυρος στην Κόρινθο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρειτό, μένει στην Αλμυρή και είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του.

Ο Φίλιππος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

Είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια μας για μία Κόρινθο για όλους, και όχι για λίγους. Όπως πραγματικά μας αξίζει. Καλή μας αρχή!".