Τρεις υποψήφιους ανακοίνωσε ο Ν. Σταυρέλης

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

 


Σε ανακοίνωση της "Πνοής Δημιουργίας" του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη, τονίζονται τα εξής:

"Καλωσορίζουμε τρεις ακόμα υποψηφίους συμβούλους στην ομάδα μας, τον Μαρκέλλο Γιώργο, τη Μωραΐτη- Καλλιμάνη Στέλλα και το Νίκα Γιάννη.


Ο Γιώργος είναι ηλεκτρολόγος και εργάζεται σε μεγάλη ηλεκτρολογική εταιρεία της Κορίνθου. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά, ως μέλος Συλλόγων και Σωματείων με στόχο την προσφορά και την εύρυθμη λειτουργία τους. Με αμείωτο ενδιαφέρον για τον τόπο του, τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σοφικού, ενώ συμμετέχει ενεργά και στην εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας Σοφικού. Είναι πατέρας 2 τέκνων, της Μαρίας και της Ιωάννας. Δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Θεωρεί πως με σκληρή δουλειά, ενότητα, πίστη στους δημοκρατικούς κανόνες και εμπιστοσύνη στους Πολίτες θα πετύχουμε την πρόοδο και ευημερία της Κοινωνίας. Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Σοφικού.


Η Στέλλα είναι βοηθός οδοντιάτρου. Γεννημένη και μεγαλωμένη στα Μέγαρα, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καλλιμάνη, γέννημα θρέμμα του Αγιονορίου, ο οποίος εργάζεται ως χειριστής πρέσας στην εταιρεία Λαρσινός. Έχουν 2 παιδιά και κατοικούν στο Χιλιομόδι. Η Στέλλα θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Τ.Σ. Αγιονορίου.


Ο Γιάννης είναι επαγγελματίας αγρότης, πρωτοπόρος στον κλάδο του κεντρώματος. Είναι κάτοικος Αλαμάνου, κοινότητας Αθικίων. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Αθικίων.

Μας τιμούν ιδιαίτερα με την παρουσία τους και το κοινό τους όραμα, την εξέλιξη και την αλλαγή των παθογενειών του δήμου, με γνώμονα το συλλογικό όφελος.

Μαζί, μπορούμε να το πετύχουμε!".