Ανακοίνωση 8 υποψηφίων από τον Β. Νανόπουλο

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

 

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Συμμαχίας Πολιτών αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: "Σταθερά προσανατολισμένη στην ανανέωση των προσώπων αλλά και στην ενίσχυση του συνδυασμού της παρουσίας των γυναικών, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ανακοινώνει 8 ακόμα υποψήφιους. Κορίνθιους ενεργούς που είδαν στα προηγούμενα 3,5 χρόνια την ικανότητα της δημοτικής αρχής όχι μόνο να παράξει σε δύσκολες συνθήκες έργο (απλή αναλογική, πανδημία, ενεργειακή κρίση) αλλά και να θέσει θεμέλια ανάπτυξης και οικονομικής ευημερίας επιτυγχάνοντας την χρηματοδότηση και εκτέλεση μεγάλων έργων.

«Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των πολιτών για νέα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση, για νέα φιλοσοφία και σύγχρονη διοίκηση. Συνδυάζουμε την ανανέωση με την εμπειρία της ισχυρής ομάδας που σήμερα υπάρχει και δημιουργούμε εκείνη την παράταξη που με ασφάλεια θα οδηγήσει το δήμο Κορινθίων στο μέλλον» δήλωσε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βενετσάνος Γιάννης

Ο Γιάννης είναι από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της Κορίνθου . Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών. Στην αυτοδιοίκηση κατέρχεται για πρώτη φορά

Βλάσση Σπυριδούλα

Η Ρούλα είναι ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου-εποχιακά στο Λέχαιο. Είναι μόνιμη κάτοικος Λεχαίου, παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο και μητέρα 2 παιδιών. Την καλωσορίζουμε με χαρά στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γανουτζή Ιωάννα

Η Ιωάννα είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Εξαμιλίων. Εξελέγη για 1η φορά με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ το 2019. Το 2023 είναι υποψήφια με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου επιδιώκοντας όσα σχεδιάζονται και όσα έχει ανάγκη η κοινότητα των Εξαμιλίων να υλοποιηθούν. 

Ευθυμίου Γωγώ

Η Γωγώ είναι μητέρα δύο ενηλίκων αγοριών. Είναι ιδιοκτήτρια ενός επιτυχημένου φροντιστηρίου αγγλικών, το οποίο στεγάζεται στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου και στο οποίο εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών.

Κριεμπάρδη Γεωργία

Η Γωγώ με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη Κορινθίας, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπανικολάου ιδιοκτήτη ταξί και μητέρα δύο παιδιών. Την καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Μπανιάς Σπύρος

 Ποιος δεν γνωρίζει τον Σπύρο, ποιος δεν αναγνωρίζει, την μουσική αλλά και την τέχνη του! Επιχειρηματίας ,έμπορος και τεχνίτης στην εταιρεία art in glass από το 1994, βραβευμένος καλλιτέχνης με το εργαστήριο «Φυσητού γυαλιού» στην Κόρινθο , με συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού και παράλληλα από τους γνωστότερους και πλέον καταξιωμένους disc jockey της πόλης!  Ο Σπύρος, είναι κάτοικος Κορίνθου, πατέρας δυο κοριτσιών και με την υποψηφιότητα του θέλει ακόμα ενεργότερα να συμμετέχει, να διαμορφώσει, να δημιουργήσει δρόμους και τρόπους ώστε η πόλη και ο δήμος να γίνουν προορισμός!  

Σπύρο, σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, την Συμμαχία της Κοινωνίας! 

Νικολάου Γιάννης

Ο Γιάννης είναι παιδί του Συνοικισμού! Αγαπητός σε όλους, με μεγάλη αγάπη και παρουσία στον Αθλητισμό.  Τον υποδεχόμαστε με χαρά και είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα πετύχουμε για τον τόπο μας τα καλύτερα.

Παναγοπούλου Άννα

Η Άννα είναι μητέρα τριών παιδιών. Γεννήθηκε και διαμένει στα Αθίκια Κορινθίας. Πρώτη φορά υποψήφια στο Δήμο Κορινθίων με την παράταξη ‘’ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ .