Έλεος!! Με ζεστές στολές και μάλλινες κάλτσες οι εύζωνες στο καμίνι της Αθήνας!!!

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

 


Καμίνι» είναι το κέντρο τη Αθήνας λόγω του καύσωνα «Κλέων». Το τσιμέντο και η άσφαλτος στο κέντρο «βράζουν» λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. 

Από θερμική κάμερα drone του ΣΚΑΙ, διαπιστώνεται πως η θερμοκρασία πάνω σε ΙΧ που κινείται φτάνει τους 76,7 βαθμούς Κελσίου! Η θερμοκρασία της ασφάλτου σε σημεία ξεπερνά τους 70 βαθμούς Κελσίου ενώ στις πολυκατοικίες φτάνει 35 βαθμούς. 

Δύσκολες είναι οι συνθήκες για όσους βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και οι εύζωνες στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη οι οποίοι φορούν ιδιαίτερα ζεστές στολές και μάλλινες κάλτσες. 

Η θερμοκρασία είναι τόσο υψηλή που οι εύζωνες μπήκαν μέσα στα κουβούκλια για να δροσιστούν. Στο σημείο βρίσκεται και στρατιώτης ο οποίος τους δίνει νερό και τους σκουπίζει τον ιδρώτα διότι είναι ακίνητοι. 

 

Έλεος δηλαδή!!!

Δεν μπορούσαν να τους αποσύρουν για 4-5 ώρες όπως έγινε με τόσες υπηρεσίες? Έδιωξαν άρον - άρον άλλους που ήταν και μέσα σε κλειστούς χώρους με κλιματισμό από τις 12:00 και αφήνουν τα παιδιά στο λιοπύρι!!! Ελλάς το μεγαλείο σου!!!