Δήμος Κορινθίων: Νέα υποψηφιότητα για τον συνδυασμό του Αλ. Γκουργιώτη

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

 


Σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Δήμου Κορινθίων "Πολιτική Διέξοδος" αναφέρονται τα εξής: "Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Δημάκο, οικοδόμο που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Γιώργος Δημάκος γεννήθηκε και κατοικεί στα Αθίκια Κορινθίας. Είναι Οικοδόμος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις οικοδομικές εργασίες από την νεαρή του ηλικία. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την ενασχόληση του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Τενεάτη Αθικίων έχοντας διατελέσει επί μακρόν μέλος της Διοίκησης, εξακολουθώντας μέχρι και σήμερα να μετέχει στα διοικητικά της ομάδος.

Η αγάπη του για το χωριό του και τους συγχωριανούς του, τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να μετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μέσα από τις τάξεις της "Πολιτικής Διεξόδου". Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Αθικίων".