Φρικτό ατύχημα με 14χρονη σε παιδική χαρά

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

 


Πληροφορίες για το φρικτό ατύχημα που είχε ένα κορίτσι σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το ατύχημα που σόκαρε παιδιά και γονείς που ήταν μπροστά σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης στην παιδική χαρά του Πάρκου Ποιμενίδη. Το περιστατικό συνέβη όταν το 14χρονο κορίτσι ήταν ανεβασμένο και ξαπλωμένο στο παιχνίδι (γύρω -γύρω όλοι ).

Τα υπόλοιπα 7 με 8 παιδιά έσπρωχναν ώστε να κάνει στροφές το παιχνίδι. Σε ανύποπτο χρόνο τα μαλλιά του κοριτσιού πιάστηκαν στον άξονα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τα μαλλιά αποκολλήθηκε και ένα μεγάλο μέρος από το δέρμα του κεφαλιού. Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο γεμάτο αίματα πάνω στο παιχνίδι. Υπήρξε πανικός και στο σημείο έφτασαν αμέσως 4 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και απεγκλώβισαν τη 14χρονη.

Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία της αστυνομίας Δίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί είναι εκτός κινδύνου ενώ η γενική του εικόνα κρίνεται ικανοποιητική. Οι φίλοι της αλλά και η ίδια έχουν τρομοκρατηθεί από ατύχημα.