11 νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

 




Σε ανακοίνωση του συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο Δήμο Κορινθίων αναφέρονται τα εξής: "Ανακοινώνουμε υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΔΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ– Τραπεζικός. Οικονομολόγος. Προγραμματιστής, Αναλυτής συστημάτων Πληροφορικής. Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Ο Θάνος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

2.ΓΚΙΩΝΗ-ΜΟΣΧΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο και μένει 50 χρόνια μόνιμα στα Εξαμίλια. Είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

3. ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Η ζωή της ένα ταξίδι. Γεννήθηκε στην Πάτρα, έμεινε Αθήνα, στη συνέχεια Κόρινθο και τα τελευταία 45 χρόνια Εξαμίλια. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές. Η Ελευθερία θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

4.ΘΗΒΑΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Βλασσίου– Είναι γνήσιος Ξαμιλιώτης. Πρώτη φορά είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές. Ο Φάνης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

5.ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΤΑΣΟΣ – Γεννήθηκε και μένει στα Εξαμίλια. Είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

6.ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – Γιός του Ευάγγελου Σιούτη και της Ολυμπίας Μαλανδρένη. Με πλούσια δράση στον αθλητισμό. Από μικρός στο γήπεδο είχε να αντιγράψει αρχικά τους δύο θείους του Στέλιο και Δημήτρη Μαλανδρένη αδέλφια της μητέρας του. Είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Ο Περικλής θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.



7.ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ) – Γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο το 1970. Είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Σολυγείας.

8.ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λέχαιο. Κόρη των Παναγιώτη (Τάκη) και Γίτσας Μελισσαροπούλου. Ζει μόνιμα με το σύζυγό της Γεώργιο Ρουσάκη στο Περιγιάλι, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Είναι Είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Η Γιούλη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

9.ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο, όπου μεγάλωσε και διαμένει. Εργάζεται στην πρωτογενή παραγωγή , στις θαλάσσιες και υποθαλάσσιες καλλιέργειες. Είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά. Ο Παντελής θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

10.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ – Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά από τα παιδικά της χρόνια μεγάλωσε και ζει στην Κόρινθο. Η Σοφία θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Κορίνθου.

11. ΤΣΙΡΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1988 και είναι μόνιμος κάτοικος Κλένιας. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές. Ο Άγγελος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Κλένιας.