Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Γιώργος Τσουμάνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

 


Σε ανακοίνωση της "Συμμαχίας Πολιτών" αναφέρεται: "Ο Γιώργος είναι κάτοικος Χιλιομοδίου. Παντρεμένος με 3 παιδιά και 3 εγγόνια και απολαμβάνει πλέον την σύνταξή του. Για πολλά χρόνια τον συναντήσαμε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Κορινθίας ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως προπονητή! Έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Κορίνθου, του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, του Πανκορινθιακού και των Αγίων Θεοδώρων και έχει προπονήσει με σημαντικές επιτυχίες τις ομάδες του Χιλιομοδίου, της Κλένιας του Μαψού, του Ξυλοκάστρου, του Άσσου, του Αγίου Βασιλείου, του Αγιονορίου, των Αθικίων, την ομάδα του Πετρίου Νεμέας και έχει διατελέσει γενικός διευθυντής στην Κόρινθο.

Για 2 χρόνια θήτευσε στην γυναικεία ομάδα του Άρη Κορίνθου. Είναι μέλος του συλλόγου προπονητών ποδοσφαίρου Κορινθίας και διετέλεσε πρόεδρος για 4 χρόνια.

Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε γραμματέας του συλλόγου "Φίλοι Παλαιού Μοναστηριού Φανερωμένης", Πρόεδρος στον σύλλογο "Φίλοι Αρχαίας Τενέας", γραμματέας στον σύλλογο "Φλαμουριά". Είναι μέλος στον δασικό συνεταιρισμό Χιλιομοδίου και έχει διατελέσει και στην διοίκηση. Επίσης ήταν και ενεργό μέλος στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού Χιλιομοδίου.

Συμμέτοχος πάντα σε κάθε εθελοντική δράση και εργασία για τον τόπο του επιθυμεί με την υποψηφιότητά του στο πλευρό του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου να συμβάλει στην συνέχιση του έργου που εκτελείται, στις ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές που ανοίγονται την επόμενη 4ετία".