Ανακοίνωσε 12 υποψηφίους η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Β. Νανόπουλου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023


 

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Κορινθίων αναφέρονται τα εξής: "Διευρύνεται και ισχυροποιείται η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και αγκαλιάζει το σύνολο της κοινωνίας, κάθε ενεργό πολίτη που επιθυμεί να είμαι συμμέτοχος στην μεγάλη αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 , πραγματώνεται τα 3,5 αυτά χρόνια και θα συνεχιστεί με την βούληση και την εμπιστοσύνη των Κορινθίων και στην επόμενη θητεία.

Ανακοινώνονται σήμερα 12 ακόμα υποψήφιοι. Από κάθε γωνιά του δήμου μας. Από κάθε κλάδο και δραστηριότητα. Με κοινό στόχο έναν. Έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων. Έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό δήμο Κορινθίων. Με ισχυρή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων και συμμετοχή σε κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία και πρόγραμμα.

«Είμαι περήφανος για τα ονόματα που ανακοινώνω σήμερα. Νέους υποψηφίους αλλά και στελέχη που ήρθαν στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ το 2019. Δημιουργούμε όλοι ΜΑΖΙ , οι 67 που έχουν ήδη ανακοινωθεί αλλά και όσοι ακολουθούν το επόμενο διάστημα ,τον δρόμο που θα βαδίσει ο δήμος μας στα επόμενα χρόνια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε μπροστά για τον δήμο που μας αξίζει! Τους ευχαριστώ!

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ που ανακοινώνονται σήμερα (ΚΑΤ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ) ΕΙΝΑΙ:

1.ΚΑΡΑΤΖΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

2.ΚΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

3.ΚΑΤΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ ΛΙΤΣΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

5.ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) 

6. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΘΕΑΝΩ

7. ΛΟΥΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

8.ΜΠΟΡΣΗ ΜΑΡΙΑ

9.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

10. ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ)

11.ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

12.ΤΣΙΩΤΑΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ