ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012


Ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων –Ιδιαίτερα «χαλαρές» οι συγκεντρώσεις και οι ομιλίες στην Κορινθία

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, με τους πολιτικούς αρχηγούς να μιλούν σε κεντρικές συγκεντρώσεις των παρατάξεών τους, επιχειρώντας να πείσουν τους τελευταίους αναποφάσιστους.  Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μίλησε στις 20:00 στην κεντρική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε  στις 20:30 στην ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μίλησε στις 20:30 στην κεντρική συγκέντρωση του κόμματος στο Πεδίον του Άρεως.  Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος είχε προγραμματίσει συναντήσεις στις 10:30 με τον Γάλλο πρέσβη και στις 11:30 με τον Τούρκο πρέσβη. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης περιόδευσε στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη, όπου και μίλησε το βράδυ.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μίλησε στις 19:30 στο Αιγάλεω. Η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιάννης Παρασκευόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο Πέραμα…

Συγκεντρώσεις σε όλη την Κορινθία από τα κόμματα, αλλά …χαλαρά

Όλη την τελευταία εβδομάδα και μέχρι και χθες το βράδυ, όλα τα κόμματα πραγματοποίησαν επαφές και ομιλίες σε διάφορες περιοχές του νομού. Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΔΗΜ.ΑΡ., Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και άλλα κόμματα έδωσαν το παρόν σε συγκεντρώσεις ανά την Κορινθία θέτοντας υπόψη των πολιτών το πρόγραμμα και τις θέσεις τους, καθώς και την κρισιμότητα αυτών των εκλογών, ο καθένας βέβαια από τη δική του σκοπιά. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι, ότι αυτή η προεκλογική περίοδος ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και χαμηλών τόνων από τα περισσότερα κόμματα, ενώ και οι πολίτες, φανερά «μουδιασμένοι» και «κουρασμένοι» από τη δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση σε λίγες εβδομάδες, αλλά και ανήσυχοι για την επόμενη μέρα, δεν έδωσαν δυναμικό παρόν στις περισσότερες των συγκεντρώσεων… Οι κάλπες θα ανοίξουν όπως και την προηγούμενη αναμέτρηση στις 7:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 7:00 το βράδυ…

Η συνέντευξη του Κ. Χατζηδάκη
Στην Κόρινθο και στο Κιάτο βρέθηκε την Πέμπτη, ο Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Ν.Δ. και υπ. βουλευτής Β' Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης. Στην Κόρινθο, στο ξενοδοχείο «ΕΦΥΡΑ», παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κορινθίας και στο Κιάτο, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κορινθίας. Ο κ. Κ. Χατζηδάκης έθεσε το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, ανέλυσε το πλαίσιο των προτάσεων της Ν.Δ., τα σημεία των σημαντικών τροποποιήσεων που θέτει ως προτεραιότητα η Ν.Δ. σχετικά με το πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας και αναφέρθηκε στις αντιφάσεις των προτάσεων των άλλων κομμάτων. Όπως χαρακτηριστικά είπε, "που ζουν ορισμένοι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα οι οποίοι ανερυθρίαστα προτείνουν και τώρα το δρόμο της καταστροφής ; Που ζουν και γιατί παίζουν με την Ελλάδα ; Γιατί παίζουν με το μέλλον των ανθρώπων τους οποίους υποτίθεται ότι θέλουν να εξυπηρετήσουν ... ;"  Ο κ. Χατζηδάκης κατέδειξε ότι οι εκλογές που έρχονται έχουν κομβικό εθνικό χαρακτήρα σχετικά με την επιβίωση της ίδιας της χώρας και της κοινωνίας. Τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη από μια "Εθνική Ελλάδος" που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου και θα κινηθεί αταλάντευτα με γνώμονα την ευρωπαική προοπτική της χώρας. Ξεκαθάρισε ότι αναμετρώνται οι δυνάμεις του λαϊκισμού με τις δυνάμεις της υπευθυνότητας και σημείωσε ότι ο καθένας χωριστά πρέπει να αγωνιστεί για το ασφαλές μέλλον της Ελλάδας, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον συμμαχιών που υπάρχει και συνεχώς διαμορφώνεται μέσα στην Ευρωζώνη.

Η συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Εργατικό Κέντρο…

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του πραγματοποίησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου την Πέμπτη το απόγευμα. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από φίλους και στελέχη του κόμματος, ενώ μετά την εισήγηση του γραμματέα Ν. Πετρόπουλου, χαιρετισμό απηύθυναν και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του νομού. Όλοι τόνισαν, ότι «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε λάθη και παραλείψεις, στεναχώρησε πολύ κόσμο και το πληρώσαμε. Τώρα όμως είναι η ώρα της μάχης και της ευθύνης», τόνισαν. Μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πετρόπουλος τόνισε: «Είναι κρίσιμες οι ώρες μέχρι την Κυριακή. Μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία. Ναι, κάναμε λάθη, παραλείψεις, στεναχωρήσαμε πολύ κόσμο. Και το πληρώσαμε. Όμως φτάνει! Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης. Κρίνεται η πορεία της χώρας από τις 18 Ιουνίου. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Ε. Βενιζέλος με τα 6 σημεία αναθεώρησης της δανειακής σύμβασης, βάζει το δίλημμα που ανταποκρίνεται στα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας δίνοντας λύσεις. Οφείλουμε, σεβόμενοι την ιστορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., να δώσουμε δυναμικό παρόν στην κάλπη, έτσι ώστε στις 18 Ιουνίου το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Ε. Βενιζέλος να είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Στέλνω το μήνυμα σε όλη την Κορινθία, από τώρα μέχρι την Κυριακή το απόγευμα –και εμείς και όλοι- να δώσουμε τη μάχη πόρτα – πόρτα για να πείσουμε τους φίλους μας, τους δυσαρεστημένους, τους δικαιολογημένα οργισμένους, ότι τώρα προέχει το συμφέρον της χώρας και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη. Δώστε τη μάχη! Αξίζει τον κόπο!», τόνισε ο γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ψηφοδέλτια της 6ης Μαΐου είναι ΑΚΥΡΑ!
Επισημαίνεται στους ψηφοφόρους της Κορινθίας ότι υπάρχουν νέα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της Κυριακής 17 Ιουνίου.  Δεν μπαίνει σταυρός εφόσον η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έγινε με λίστα, με βάση τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.  Απαιτείται όμως προσοχή γιατί τα ψηφοδέλτια της 6ης Μαΐου είναι ΑΚΥΡΑ.
READ MORE - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για το Σάββατο


Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε αντιληφθεί πυρκαγιά, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199

Με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η Π.Ε. Κορινθίας, για σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς σύμφωνα με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα στην κατηγορία κινδύνου 4. Στη σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. την οποία υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Δέδες αναφέρονται τα εξής: «Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.gscp.gr) για το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) και στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Με βάση τα προβλεπόμενα, παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων κλπ. Οι αγρότες ιδιαίτερα, παρακαλούνται να αποφύγουν το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, τη χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες, όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.ά. και γενικά να λάβουν κάθε απαραίτητο μέτρο  προστασίας εάν πραγματοποιούν τέτοιου είδους εργασίες. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε αντιληφθεί πυρκαγιά, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
READ MORE - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για το Σάββατο

Κάλεσμα του Π. Μπεγλίτη στους δημοκρατικούς πολίτες της Κορινθίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012

Κοιτάζοντας στα μάτια τους δημοκρατικούς πολίτες της Κορινθίας, θέλω να τους πω ότι με την ψήφο τους την Κυριακή 17 Ιουνίου κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Ελλάδας και της Κορινθίας. Το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν πολύ σκληρό για το ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς πληρώσαμε δυσανάλογα μεγάλο κόστος. Πικράναμε με τις σκληρές αποφάσεις μας τους πολίτες, πρέπει να τους πω όμως ότι βρεθήκαμε μπροστά σε αναγκαστικές επιλογές και εκβιασμούς των συντηρητικών δυνάμεων της Ευρώπης για να αποτρέψουμε τη χρεοκοπία και την κατάρρευση της χώρας. Δεν ήταν ιδεολογικές μας επιλογές, αλλά αποφάσεις ανάγκης και εξαναγκασμού. Τώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές αλλαγές των πολιτικών συσχετισμών και της κυρίαρχης στρατηγικής της δημοσιονομικής πειθαρχίας που επέβαλε η Γερμανία, τώρα η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί, ανεξέλεγκτα, στα χέρια των δυνάμεων του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και των τυχοδιωκτισμών, της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, των δυνάμεων, δηλαδή, που οδήγησαν την Ελλάδα στον εκτροχιασμό και τον οποίο πληρώνει, σήμερα, ο λαός μας. Η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπερασπίζεται έναν πολιτικό λόγο ευθύνης, ρεαλισμού και αποφασιστικότητας στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, αποτελεί συμβολή στην πολιτική σταθερότητα και απαντά με τρόπο αξιόπιστο στην ανάγκη άμεσης διακυβέρνησης, ώστε να διαπραγματευθούμε με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Η ψήφος οργής και τιμωρίας της 6ης Μαΐου οδήγησε σε ακυβερνησία. Δεν αντέχει η πατρίδα μας άλλη παράταση του πολιτικού αδιεξόδου. Η Κορινθία έχει ανάγκη από την εκπροσώπησή της στη Βουλή με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ένας δημοκρατικός νομός θέλει δυνατή και αξιόπιστη φωνή για την υπεράσπιση των συμφερόντων του και την επίλυση των προβλημάτων του. Ο εκλογικός νόμος μας στέρησε τη βουλευτική έδρα στις πρόσφατες εκλογές. Μπορούμε τώρα με τη δημοκρατική μας συστράτευση και συμμετοχή να δώσουμε δύναμη στις κοινές μας ελπίδες, για ένα καλλίτερο αύριο για όλους. Να κερδίσουμε την έδρα, που θα είναι η φωνή μας στην πολιτική ζωή και στο Κοινοβούλιο.
READ MORE - Κάλεσμα του Π. Μπεγλίτη στους δημοκρατικούς πολίτες της Κορινθίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ


Εκλογές 2012 | Νέα ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ...
READ MORE - ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ

Πάνω από 30% η ανεργία στην Κορινθία!!

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012


«Καμπανάκι κινδύνου» από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου


Ανησυχητικά είναι τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κορίνθου κ. Κ. Μαλανδρένης. Ο ίδιος χτύπησε όπως είπε το «καμπανάκι του κινδύνου» για το νομό, αφού όπως τόνισε η ανεργία έχει υπερβεί το 30%, ενώ στους νέους το 50%! Επεσήμανε μάλιστα ότι αυτά τα νούμερα είναι πραγματικά και δεν έχουν καμία σχέση με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ που δεν έχουν όπως είπε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το χειρότερο όλων όπως τόνισε ο κ. Μαλανδρένης είναι, ότι αυτός ο ρυθμός αύξησης της ανεργίας συνεχίζεται αφού δεν έχει δημιουργηθεί καμία θέση εργασίας τους τελευταίους μήνες, ενώ διαπίστωσε ότι οι 5μηνες θέσεις που προκηρύχτηκαν πρόσφατα μέσω της Κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, δεν αποτελούν λύση, αλλά «ασπιρίνη». Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος για άλλη μια φορά να χτυπήσω το «καμπανάκι του κινδύνου», κάτι το οποίο έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό, -τα τελευταία δύο χρόνια-, για την ανεργία στο νομό μας που έχει υπερβεί και το 30%! Και που, στους νέους είναι πάνω από 50%! Το αποτέλεσμα και τα στοιχεία αυτά είναι στατιστικά και είναι δυστυχώς πραγματικό. Και δεν αφορούν τα στοιχεία του ΟΑΕΔ που δεν έχουν καμία αληθινή βάση και είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτά τα νούμερα ίσως να είναι και μεγαλύτερα… Και το 30% γενικά και το 50% στους νέους μπορεί να έχει υπερβεί. Και το κακό είναι, ότι συνεχίζεται αυτός ο ρυθμός αύξησης της ανεργίας και η αιτία είναι πολύ απλή: Τα τελευταία χρόνια δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μία θέση εργασίας στο νομό. Αντιθέτως, έχουν χαθεί πάρα πολλές. Κι αυτό συνεχίζεται και όλοι μιλάνε για ανάπτυξη, αλλά για μια ανάπτυξη η οποία δεν έρχεται από πουθενά. Εκτός από τα προγράμματα που βγαίνουν,  δεν υπάρχει κάτι άλλο σε εξέλιξη. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.   Υπάρχουν κάποιες προκηρύξεις που τρέχουν τις τελευταίες δύο μέρες, όπως αυτό της Κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο και πιστεύουμε ότι κάποιοι νέοι θα βρούνε δουλειά έστω και για ένα πεντάμηνο. Δεν είναι βέβαια λύση, αλλά μια ανάσα, «μια ασπιρίνη».

READ MORE - Πάνω από 30% η ανεργία στην Κορινθία!!

Άκαρπη η συνάντηση στο υπουργείο για την τιμή του βερίκοκου


Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες όλα αυτά τα χρόνια, τόνισε ο υπηρεσιακός υπουργός που ήταν γνώστης του θέματος και έκανε έναν σοβαρό διάλογο με τους αγρότες

Άκαρπη ήταν τελικά η συνάντηση των βουλευτών, των φορέων και των εκπροσώπων των αγροτών της Κορινθίας και της Αργολίδας για το σοβαρό θέμα της τιμής του βερίκοκου. Παρόντες ήταν οι βουλευτές Χρίστος Δήμας, Μ. Θελερίτη και Ε. Μπούκουρας από την Κορινθία, καθώς και οι βουλευτές Αργολίδας. Η συνάντηση έγινε επειδή κάποιοι επιτήδειοι έμποροι και μεταποιητές προσπαθούν να αγοράσουν το προϊόν σε εξευτελιστικές τιμές, ζημιώνοντας καίρια τους παραγωγούς και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς. Όπως φάνηκε από τη συνάντηση και παρόλο που ο υπηρεσιακός υπουργός ήταν γνώστης του θέματος και έκανε έναν σοβαρό διάλογο με τους αγρότες, δεν μπορεί να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για κάτι διαχρονικό και δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να καλύπτει τους παραγωγούς. Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν ευκαιρίες όλα αυτά τα χρόνια και για το θέμα του βερίκοκου. Το υπουργείο και ο ίδιος ο υπουργός μίλησε επί της ουσίας και τόνισε ότι δεν υπήρξε συνεργασία μεταξύ παραγωγών και μεταποιητών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση δεν παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μεταποιητών. Ο υπουργός καυτηρίασε επίσης ότι τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα…

Γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε ένα συσκευαστήριο;

Είναι πραγματικά τρομερό, αυτό που συμβαίνει… Όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει γίνει μία κίνηση από την πλευρά των Ενώσεων για να υπάρξει ένα συσκευαστήριο για μεταποίηση, συσκευασία και εξαγωγή του θαυμάσιου αυτού προϊόντος που είναι μοναδικό και πωλείται σε μεγάλη τιμή στο εξωτερικό. Γι΄ αυτό ευθύνονται πολλοί βέβαια και όχι μόνο οι Ενώσεις, αλλά αναλογικά οι ευθύνες πρέπει να καταμεριστούν σε όλους. Τόσες σπατάλες και κακοδιαχείριση από την πλευρά της αυτοδιοίκησης όλα αυτά τα χρόνια (μιλάμε για εκ. ευρώ) και δεν μπόρεσε να χρηματοδοτηθεί ένα συσκευαστήριο! Μια επένδυση για όλους τους παραγωγούς, για την οικονομία όλου του νομού… Κρίμα!!
READ MORE - Άκαρπη η συνάντηση στο υπουργείο για την τιμή του βερίκοκου

Έκλεψαν περίπτερο μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη


Άλλη μια κλοπή και μάλιστα πρωινή ώρα και ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο χώρο, συνέβη χθες το πρωί σε περίπτερο στην Κόρινθο. Η γυναίκα ιδιοκτήτης είχε παραλάβει πριν από λίγη ώρα μια κούτα με τσιγάρα αξίας 615 ευρώ. Λίγο πριν τα τακτοποιήσει στα ράφια και γυρνώντας προς το ταμείο για να εξυπηρετήσει πελάτη, δύο άτομα σήκωσαν την κούτα και έτρεξαν για να ξεφύγουν, κάτι που τελικά κατάφεραν. Η ιδιοκτήτρια ήταν φανερά ταραγμένη και αγανακτισμένη, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής ή διάρρηξης. Πριν από δύο περίπου μήνες, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει και καταστρέψει τα ρολά ασφαλείας αξίας 1600 ευρώ! Κάτι βέβαια για το οποίο δεν πρόκειται να αποζημιωθεί από κανέναν, ούτε βεβαίως και για τη χθεσινή κλοπή των τσιγάρων. Η ίδια κατήγγειλε ότι η αστυνομία τους συλλαμβάνει αλλά μετά από λίγο αφήνονται ελεύθεροι με κίνδυνο να διαπράξουν και πάλι το ίδιο αδίκημα. Φοβάται όπως λέει ακόμα και για τη ζωή της, αφού το περίπτερο μένει ανοικτό με΄χρι αργά το βράδυ…
READ MORE - Έκλεψαν περίπτερο μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη