ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012



Η σταθερή προσήλωση του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ-Π στην νομιμότητα και η άρνηση τους να αποδεχτούν και να συναινέσουν σε παράνομα αιτήματα οδηγεί την Ν. Προβής Α.Ε. υπό το κράτος πανικού στην έκδοση ανακοινώσεων με συκοφαντικό περιεχόμενο, τακτική που απ΄ ότι φαίνεται τείνει να γίνει πάγια. Η νομιμότητα και η αλήθεια ωστόσο θέτουν αμείληκτα ερωτήματα οι απαντήσεις στα οποία αποφεύγονται επιμελώς.
·        Γιατί ενώ  η εταιρεία ΄΄ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε.΄΄ είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει και να επιτύχει δικαστικά, την προστασία της ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κορίνθου μετά από δικό της αίτημα για προσωρινή λειτουργία της επιχείρησης, με σχετική αίτηση της για παροχή προσωρινής διάταξης, η ίδια η εταιρεία παραιτήθηκε των δικαιωμάτων της να συνδέσει την παροχή νερού, με έγγραφο του πληρεξούσιου Δικηγόρου της κ. Μπαλοδήμου, την ίδια ημέρα που ανακοίνωνε την δήθεν ΄΄εκβίαση΄΄ της από τον Δήμο;
·        Γιατί αυτοί που δήθεν κόπτονται για την προστασία της φήμης του νερού Λουτρακίου είναι εκείνοι που επανειλημμένα προσπαθούν να το σπιλώσουν με ανακοινώσεις, παραπλανητικά στοιχεία και προσωπικές εμφανίσεις εκπροσώπων τους στο Δημοτικό Συμβούλιο;
·        Ποια είναι τελικά άποψη του κ. Προβή  για το νερό που του παρέχεται; Είναι διαμάντι ή όχι; Εκτός αν η απάντηση εξαρτάται κάθε φορά από άλλους παράγοντες. Αν το νερό είναι προβληματικό όπως ψευδώς ισχυρίζεται γιατί επιμένει να συνεχίσει να το εμφιαλώνει;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
1.      Ουδέποτε ο Ε.Φ.Ε.Τ. μας ζήτησε την αποκατάσταση της παροχής νερού προκειμένου να γίνουν δοκιμαστικές λήψεις νερού.
2.      Η νομιμότητα και η διαφάνεια δεν φοβάται!
3.      Θα είμαστε παρόντες και θα υπερασπιζόμαστε με κάθε νόμιμο μέσο, το δημόσιο συμφέρον και την αλήθεια παντού.
4.      Ο Δήμος είναι με νόμο ιδιοκτήτης του νερού, η εκμετάλλευση του οποίου είναι αποκλειστικό του δικαίωμα που εκχωρείται σε ιδιώτες μόνο μέσω συμβάσεων  που στηρίζονται τόσο στη νομιμότητα όσο και στους κανόνες της καλής πίστης.
5.      Δεν θα υποκύψουμε σε οποιονδήποτε προβάλλει κατά την άποψη μας, μη σύννομες απαιτήσεις, που βλάπτουν παράλληλα τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του Δήμου.
6.      Απαντήσαμε στην επιχείριση ΄΄Προβής Α.Ε.΄΄, ήδη από τις 14/9/2012 με μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και στον ΕΦΕΤ  (Κεντρικό και Περιφερειακό).
7.      Ανησυχούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση για τους εργαζόμενους στην εταιρεία΄΄ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε΄΄ και το καταναλωτικό κοινό. Γι αυτό παλεύουμε για την εργασία με ασφάλεια και για την δημόσια υγεία.
Συνεχίζουμε. Δεν υποκύπτουμε. Εμείς μιλήσαμε ήδη εκεί που πρέπει.