Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στην Κόρινθο κατά των νέων μέτρων

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012



Συγκέντρωση στην πλατεία περιβολάκια της Κορίνθου πραγματοποίησαν τα πρωτοβάθμια σωματεία των εκπαιδευτικών του νομού, με αφορμή την επίσκεψη της Α. Μέρκελ, την Τρίτη το απόγευμα. Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία με πανό και συνθήματα κατά της πολιτικής των περικοπών στην παιδεία και κάλεσαν όλους τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα που έρχονται το επόμενο διάστημα…

Θ. Μαρδίκης: Λέμε όχι στις περικοπές

«Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι να μπουν εξετάσεις στην Γ΄ και στην ΣΤ΄ Δημοτικού, αλλά να ενισχυθούν τα σχολεία με προσωπικό και μέσα! Με πετρέλαιο θέρμανσης που αγωνιούμε και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε φέτος να βάλουμε!! Λέμε όχι στις περικοπές και καλούμε τον κόσμο να διαδηλώσει μαζί μας για να πούμε «Φτάνει Πια»!


Α. Χαρμπίλας: Καλούμε όλους όσους πλήττονται να κατέβουν μαζί μας στους δρόμους

«Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, μέτρα κατά των μισθωτών και των συνταξιούχων, τα γνωστά «υποζύγια» σε κάθε λάθος πολιτική. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτά τα μέτρα και καλούμε όλους όσους πλήττονται από τη βάρβαρη αυτή πολιτική να κατέβουν μαζί μας στους δρόμους».