Ο Ηλίας Χριστάκης επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012


Ο Δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων κ. Η. Χριστάκης είναι από την περασμένη Κυριακή ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Κίνησης Πολιτών του Δήμου Κορινθίων. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τη Συντονιστική επιτροπή, μέλη της οποίας είναι και οι τρεις εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης. Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων του, έκανε λόγο για τιμή στο πρόσωπό του και για μια νέα πορεία που ξεκινά μετά τη δικαιολογημένη χαλαρότητα των τελευταίων μηνών, λόγω της αιφνίδιας αποχώρησης του κ. Χ. Κασίμη, αποχώρηση που χαρακτήρισε ατυχία για την παράταξη…

Η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών…

Στην ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών αναφέρει: «Σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή με ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων , μέλη της οποίας είναι και οι 3 δημοτικοί μας σύμβουλοι, νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης επελέγη ο δημοτικός μας σύμβουλος κ. Ηλίας Χριστάκης. Η Κίνηση Πολιτών συνεχίζει τον αγώνα της για μια ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση που θα σέβεται και θα διεκδικεί τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του δημότη».

Η. Χριστάκης:
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα
για μια ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση

Σε δήλωσή του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο κ. Χριστάκης ανέφερε:
«Όπως ανακοινώθηκε στο δελτίο τύπου της Κίνησης Πολιτών, ομόφωνα επιλέχτηκα σαν νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης. Η Κίνηση Πολιτών, μία ακηδεμόνευτη και μετακομματική κίνηση ανθρώπων που πιστεύουν ότι τα προβλήματα πρέπει να επιλύονται στον τόπο που δημιουργούνται και με τη συμμετοχή των ανθρώπων που αφορούν αυτά τα προβλήματα, έχει διαγράψει μια διαδρομή στο Δήμο Κορινθίων, σημαντική που έχει αποδείξει το λόγο για τον οποίο υπάρχει. Η ατυχία με την αποχώρηση του Χ. Κασίμη, οδήγησε σε μια οργανωτική χαλαρότητα, όμως οι σημερινές συγκυρίες και τα οξυμένα προβλήματα της κοινωνίας δεν επιτρέπουν χαλαρότητα. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια οργανωτική και δημιουργική και σε αυτή την προσπάθεια, καλούμε τον κόσμο να πυκνώσει τις τάξεις μας ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση, που θα σέβεται και θα διεκδικεί όλα τα δικαιώματα του Δημότη. Θεωρώ τιμή μου που ανέλαβα αυτή τη θέση και προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ όσο καλύτερα γίνεται».