Αθ. Κόρκας: Η αγορά έχει στερέψει – Κλείνουν καταστήματα

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012


Στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην αγορά αναφέρθηκε ο πρόεδρος των εμπόρων της Κορίνθου Αθ. Κόρκας τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να τελειώνει επιτέλους η μακρά προεκλογική περίοδος που οδηγεί σε ανασφάλεια και δεν λειτουργεί τίποτα. Πολλά καταστήματα κλείνουν, τα προβλήματα των εμπόρων είναι πολλά και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα πάγια έξοδά τους, λόγω της κλειστής στρόφιγγας των τραπεζών και της μείωσης του εισοδήματος των πολιτών, τόνισε χαρακτηριστικά…

Κλείνουν καταστήματα, λόγω υποχρεώσεων….

Συγκεκριμένα ο κ. Κόρκας ανέφερε: «Πολλά καταστήματα κλείνουν, γιατί δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ούτε στα πάγια έξοδά τους! Οι τράπεζες συνεχίζουν να έχουν κλειστές τις στρόφιγγες, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων έχουν μειωθεί και όλα αυτά έχουν στερέψει την αγορά. Από την άλλη το παρεμπόριο, παραμένει ένα χρόνιο πρόβλημα για το οποίο έχουμε διαμαρτυρηθεί πολλές φορές και δυστυχώς συνεχίζει να μας πλήττει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται κάτι, για όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται παράνομα εις βάρος των νόμιμων εμπόρων, αλλά και των καταναλωτών».

Να τελειώνουμε επιτέλους με τις εκλογές!

«Ευελπιστούμε να τελειώσει επιτέλους το θέμα των εκλογών, γιατί μέχρι τις 17 Ιουνίου είναι μια πολύ άσχημη περίοδος για τους εμπόρους. Πρέπει να δημιουργηθεί επιτέλους μια κυβέρνηση που να λύσει τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και τα προβλήματα των εμπόρων που είναι πολλά. Υπάρχει τεράστια αναμονή και ανασφάλεια αφού κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει… Για να ξεκινήσει και να λειτουργήσει κάτι, γιατί προς το παρόν βλέπουμε να μην λειτουργεί τίποτα!».