Είπαν το τελευταίο αντίο στον Γ. Λιούντρη

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Με φανερή συγκίνηση και με εγκάρδια λόγια, όλοι μίλησαν για τον άνθρωπο, τον φίλο, τον αυτοδιοικητικό άνδρα και τον μάχιμο συνδικαλιστή που χωρίς διαχωρισμούς έδωσε αγώνες για τον τόπο του και τους συναδέλφους του

Το στερνό αντίο στον Γ. Λιούντρη είπαν σήμερα το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τον συνδικαλιστικό φορέα του ΟΤΕ, στο ναό της Αγίας Παρασκευής στο Βραχάτι. Με φανερή συγκίνηση και με εγκάρδια λόγια, όλοι μίλησαν για τον άνθρωπο, τον φίλο, τον αυτοδιοικητικό άνδρα και τον μάχιμο συνδικαλιστή που χωρίς διαχωρισμούς έδωσε αγώνες για τον τόπο του και τους συναδέλφους του. Μεταξύ άλλων για τον Γ. Λιούντρη μίλησαν, ο Α. Παπαφωτίου, ο Δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αν. Παπακυριάκος, ο πρ. Αντινομάρχης Κ. Ρωμανός και εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ ΟΤΕ.

Πολύτιμος και ηθικός με προσφορά στον τόπο του…

«Πολύτιμο άνθρωπο για την περιοχή και απώλεια για κάποιον που πρόσφερε στον τόπο», τον χαρακτήρισε ο Κ. Ρωμανός.  «Εξαίρετος και ηθικός άνθρωπο, καλός αυτοδιοικητικός και καλός οικογενειάρχης», ήταν οι φράσεις του Δημάρχου Αν. Παπακυριάκου.

Α. Πνευματικός:
Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό

«Σημαντικός άνθρωπος με καλή αυτοδιοικητική διαδρομή, με γόνιμα έργα στη θητεία του, αγάπη στον τόπο του και καλός συνεργάτης που έβαλε τα θεμέλια για πολλά έργα στο Δήμο του. Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και θα τον θυμόμαστε όλοι ως έναν άξιο άνδρα της αυτοδιοίκησης»

Α. Παπαφωτίου:
Είναι μεγάλη απώλεια

«Έφυγε πολύ νωρίς ένας άνθρωπος που είχε μεγάλη διάθεση προσφοράς. Το κενό είναι μεγάλο για όλους εμάς, που είχαμε τη χαρά και την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του και στο διάβα αυτής της ζωής ξεχώρισε. Είναι μεγάλη απώλεια

Η ΔΑΚΕ ΟΤΕ έγινε φτωχότερη…

Συλλυπητήρια και από τους συναδέλφους του στο ΟΤΕ, αφού είχε επιτελέσει Διευθυντής στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας με έντονη δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα και όπως δήλωσε συνάδελφος και συνεργάτης του «από σήμερα η ΔΑΚΕ ΟΤΕ έχει γίνει φτωχότερη».