Συνάντηση Λογοθέτη – Δέδε για το δρόμο Περαχώρας – Λίμνης Βουλιαγμένης

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012


Την Παρασκευή,13 Ιανουαρίου 2012, στο Δημοτικό κατάστημα Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε σημαντική συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, του Αντιπεριφερειάρχη  Γιώργου Δέδε και της τεχνικής υπηρεσίας της αντιπεριφέρειας. Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική αφού συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την κατασκευή του δρόμου Περαχώρας – λίμνης Βουλιαγμένης καθώς επίσης και του περιμετρικού δρόμου της Λίμνης - Ηραίου . Επίσης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με: Νέες κυκλοφοριακές συνδέσεις, συντήρηση ολόκληρου του επαρχιακού δικτύου του Δήμου με προτεραιότητα τα τμήματα υψηλού κινδύνου, αποπεράτωση του υπολοίπου τμήματος του περιφερειακού δρόμου Λουτρακίου και τις μελέτες για την ωρίμανση της κατασκευής του νέου Λυκείου Λουτρακίου. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη, η συνδρομή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για τη μελλοντική ανάπλαση της περιοχής της παλιάς Εθνικής οδού και των παράπλευρων δρόμων μέσα στα όρια του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης τόνισε: Λόγω της κρίσης και των κρατικών δυσλειτουργιών για την καταβολή των πόρων , παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις κωλυσιεργίες που παρουσιάζουν οι διάφορες υπηρεσίες, εμείς καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να φέρουμε επιτυχημένα εις πέρας τα ήδη τρέχοντα  αλλά και τα μελλοντικά έργα στο Δήμο μας.
Προσπαθούμε καθημερινά να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία από όλες τις πηγές γιατί δεν θέλουμε να πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο.
Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες δήλωσε: Υπάρχει νέα φιλοσοφία στη περιφερειακή ηγεσία για στοχευμένες και αναπτυξιακές πολιτικές. Ο Γενάρης και ο Φλεβάρης Θα είναι μήνες δημοπρασιών και πολλών έργων ένταξης στο ΕΣΠΑ. Σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της περιφέρειας φιλοδοξούμε να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα  έργα.