Διαψεύδει τα περί ληστείας στο Δημαρχείο η Δημοτική Αρχή Λουτρακίου

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική αρχή Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων αναφέρει τα εξής: «H Δημοτική Aρχή ενημερώνει τους Δημότες  ότι το δημοσίευμα σε τοπικά ιστολόγια αναφορικά με ληστεία που δήθεν έγινε στο Δημαρχείο Λουτρακίου είναι ψευδές, ανυπόστατο και κακοπροαίρετο.  Η φύλαξη του Δημαρχείου είναι πλήρης τόσο από την Δημοτική Aστυνομία όσο και από τα εγκατεστημένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας».
READ MORE - Διαψεύδει τα περί ληστείας στο Δημαρχείο η Δημοτική Αρχή Λουτρακίου

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Απίστευτο μακελειό χθες τα ξημερώματα (16/8) σε σπίτι στην Καλλιθέα Κορίνθου, ό ταν άγνωστοι δράστες μπήκαν σε ισόγειο σπιτιού όπου εκείνη την ώρα κοιμούνταν, ένα ζευγάρι και το μόλις 10 μηνών μωρό τους. Ο πατέρας άκουσε τα κλάματα του μωρού και μόλις σηκώθηκε αντίκρισε τους θρασύτατους δράστες μέσα στο σπίτι. Οι ίδιοι το έβαλαν στα πόδια, ενώ ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους κυνηγήσει. ΄Ολη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν και πυροβολισμοί, πιθανότατα στον αέρα για εκφοβισμό. Το γεγονός ερευνά η Ασφάλεια Κορίνθου...
READ MORE - ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Έλεγχοι και κατασχέσεις για παρεμπόριο στο Λουτράκι

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων αναφέρει τα εξής: "Η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και το Λιμενικό σώμα στα πλαίσια ελέγχου και καταστολής του παράνομου εμπορίου στo δήμο μας, πραγματοποίησε ελέγχους στη παραλία Λουτρακίου τη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12-14 Αυγούστου μεταξύ 22:00 και 24:00, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν παραβάσεις, κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων απομίμησης και επεβλήθησαν πρόστιμα. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν".
READ MORE - Έλεγχοι και κατασχέσεις για παρεμπόριο στο Λουτράκι